Hemma hos oss - Vardagsrum/Matrum

Videung och reatips

januari 14, 2018

Senast i förrgår tänkte jag på att jag forfarande gillade kransarna och att dom skulle få sitta ett uppe ett tag till fastän julen är över och bortplockad. Men så hittade jag videung på Granit idag och dom fick ryka. Ibland går det undan, men nu vill jag ha det lite vårigare!

Tavlan som jag köpte av Lotta för flera månader sedan har äntligen fått en vettig ram och plats, tycker att den är så fin. Hon säljer fler bilder i sin webbshop och har superpriser och ett fåtal kvar, så passa på!

Kannan kommer från Hm home och är en riktig favorit här hemma, funkar som vas, prydnad och till och med som kanna… Såg att hela den serien är på rea, och det finns även en supersöt liten mjölkkanna, skålar och uppläggningsfat. Blir själv sugen på att köpa den. Fast jag har den ju redan… ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply