Blogg

Vinnare i Rum 21 Awards 2020

april 3, 2020

Som jag har tjatat och tjatat och tjatat på Instagram att ni ska rösta på mig i katergorin ”årets instagramflöde” i Rum 21 Awards. Och gissa vad, jag vann!!! Men inte som ”årets instagramflöde” utan som ”årets inredningsblogg” som jag faktiskt också var nominerad i. WOW! Så ni som läser det här – Välkomna till Sveriges bästa Inredningsblogg!

Såhär lyder juryns motivering:

Med fantastiskt fina inredningsbilder med en otrolig känsla för färg och form är Elin och Studioelwa den solklara vinnaren i kategorin Årets inredningsblogg. Studioelwa.se är det perfekta stället att gå till när man behöver fylla på inspirationskontot. Bloggen kryllar av DIY- och återbrukstips som gör att det kliar i fingrarna av skaparglädje!

Jag är nog lika chockad som glad och måste säga att alla finalister (och många därtill) var verkligen värdiga vinnare, jag hade gärna förlorat mot vem som helst av dom! 🙂

Tack Rum 21, tack juryn och störst tack till ALLA ni som röstade på mig, utan er hade jag inte haft en chans!!! 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe april 3, 2020 at 11:51 f m

    Så roligt! ? Det är du verkligen värd! ? Du är så duktig! ✨??✨

    • Reply Elin - Studio Elwa april 3, 2020 at 12:09 e m

      Tack snälla! <3

    Leave a Reply