Blogg

Energipåfyllning

februari 18, 2018

Efter Mrs Mighetto eventet i veckan följde jag och Sofia med Petra till Betón. Det ger så otroligt mycket att träffa folk i samma bransch och att kunna bolla saker. Man har så mycket att prata om så man pratar helt speedat för att hinna få ut så mycket som möjligt av tiden. Och som jag skrev i inlägget efter eventet så blev det väldigt tydligt att det inte passar mig att jobba så mycket ensam, och här om dagen skrev Sofia i stort sett samma sak. Jag har tänkt mycket på det, på ett sätt känns ändå lite skönt att ett sånt superproffs som Sofia känner lika, och på ett sätt känns det trist att det förmodligen sitter jättemånga frilansare och känner samma.

Betón är Stockholms finaste barnbutik. Det är främst produkter för barn upp till 3år, men det finns även några saker som passar lite äldre barn och mammor

Jag blev kvar hos Petra hela dagen och satt och ”jobbade” vid hennes lilla barnbord, det blev visserligen inte så mycket jobb… Men trevligt var det!

Det ger ju också väldigt mycket energi att träffa fina vänner, så när Betón stängde (japp, var där från öppning till stängning) så gick jag till L’Avventura och åt middag med några kompisar

 Bästa Rebecka och Linda. Kolla in Lindas förlovningsring ?

Och världens finaste Nazanin

L’Avventura är en nyöppnad Italiensk restaurang och har bara funnits i en månad. Det var ett väldigt mysigt ställe med fantastiskt god mat och trevlig personal. Så det kan jag rekommendera!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Naz Foyston februari 18, 2018 at 11:34 f m

    Åhhh ta mig tillbaka till den kvällen ?❤️ Vi är på tåget hem nu. Ses igen snart hoppas jag. Puss och tack för världens godaste icke-kyckling! ?

    • Reply Elin - Studio Elwa februari 18, 2018 at 6:25 e m

      Tack själv, så lyxigt att hinna ses två gånger ❤️

    Leave a Reply