Blogg

Skymning och dagens fynd

januari 12, 2018

Just nu håller jag på och planerar nästa veckas plåtning, så jag gav mig ut på rekvisitajakt medan dom var här och städade. Vi har städhjälp varannan fredag, och det är verkligen något jag rekommenderar alla! Man lägger tillräckligt mycket tid på att bara plocka var eviga dag. Sen att det är städat i typ en kvart från att barnen kommer hem är en annan sak…

Loppisfyndade några tjusiga tallrikar

och en pigtittare till Indra. Jag hade som plan att måla om den, men så vet jag inte riktigt vilken färg jag tycker skulle passa bättre, så vi får se jag kanske bara byter knopp.

Man märker att det redan blivit ljusare så man kan fota lite senare och idag fångade jag verkligen dom allra sista minuterna…

Var även in på Hm home, köpte en korg och tänkte att barnen kunde ha prylar i den, men väl hemma fick den bli kruka istället

Passade även på att köpa en tröja till mig. Otippad färg va..? Not ?

Ha en fin helg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply