Blogg

Tillbaka till verkligheten

januari 9, 2018

Så blev det vardag igen, barnen är tillbaka i skola och förskola, och jag har ingen ursäkt för att inte ta tag i den där enorma kvittohögen. Det finns många fördelar med att vara egen, bokföring är verkligen ingen av dom… Men det blir en mjukstart innan nästa veckas julplåtning så jag har inget att klaga på

Slarvbäddat är också bäddat…

Plåtade lite till morgondagens inlägg på Barnrumsbloggen, det är inte stökiga barnrum som är temat… ?

Jag jobbar oftast från soffan eller sängen och lyssnar alltid på P3. Är förmodligen den enda som inte fattat det här med poddar, men jag har för svårt att inte tappa koncentrationen och behöver ha pratet uppblandat med musik så jag kan lyssna på mina egna tankar också… Ett av min favoritprogram är PP3, och jag blev så himla glad idag när dom förlängt programmet med 1 timma! Om ni inte brukar lyssna så borde ni verkligen göra det, mellan 13-16 på P3 (finns även som podd, med och utan musik). Linnea och Sara är så himla proffsiga, dom pratar om aktuella händelser, populärkultur och det är ofta svårt att inte skratta högt med dom. Det är definitivt en av det bästa sakerna med att vara tillbaka i vardagen!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karro januari 9, 2018 at 7:17 e m

  Jag håller med om att Linnea och Sara är proffsiga, men jag har inte alls fastnat för det programmet. Morgonpasset däremot, oj oj oj! Jag lyssnar hela dagarna (när jag pluggar hemma), slår ofta på gamla favoritavsnitt. Skönt med vardag!

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 9, 2018 at 8:44 e m

   Inte? Tycker dom tar upp så mycket roliga igenkänningar, typ allt jag tänker pratar dom om. Sen är jag fortfarande helt fast när dom pratar om sånt som jag inte ens är intresserad av, typ nya tv-spel ? Morgonpasset är ju också sjukt bra, men jag är inte så förtjust i dom 3 senaste programledarna, tycker inte att dom är tillräckligt vassa.

 • Reply Sabbe januari 9, 2018 at 7:37 e m

  Tack för tipset! Ska provlyssna på Sara och Linneas pod nästa gång jag går ut och går. ??

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 9, 2018 at 8:47 e m

   Hoppas du gillar det!

  Leave a Reply