Blogg

Veckan som varit

januari 19, 2018

I måndags var den första ”riktiga” arbetsdagen och det märktes att jag varit långledig, somnade vid 20.30 på kvällen. Officiellt började jag ju jobba veckan innan, men då satt jag mest hemma och planerade veckans plåtning och sprang runt i några buiker. Men det är härligt att vara tillbaka!

Vi plåtade lite jul och så här såg det ut behind the scenes. Inte så tjusigt, men vi får hoppas att det ser finare ut i kameran… Passande nog kom det äntligen lite snö till Stockholm också.

Så jag och Indra tog en långpromenad på drygt 5km i Tyresta By. Det började glatt…

Men slutade inte riktigt lika glatt… Det är svårt att uppskatta hur långt en lat ipad-tittande 8-åring orkar gå. 5 km i pulsande snö var tydligen för långt.

Sen åkte jag in till stan för att möta upp Petra och gå på Granits pressvisning.

Den här hängmattan måste jag skaffa till sommaren, så himla fin (och praktisk) gul-brun färg! Har en vit nu, som inte går att tvätta, så den är mer smuts-brun.

På visningen träffade vi LinaMariUlrika och Jill, så vi sex gick till himlen och drack lite bubbel efteråt. Det är inte så tokig utsikt från 25:e våningen.

Sen gick jag och Petra (på bilden) till Nook för att äta middag med Soraya och hennes två kompisar. Maten var okej, men alla tre rätter blev lite lika i smakerna, lite syrliga och saknade tuggmotstånd, förväntar mig mer när det är en färdig meny. Det var trist, men sällskapet var fint

På vägen hem gick vi förbi Petras fina butik och shoppade, lyxigt ändå att känna ägaren så man kan shoppa 22.30 på kvällen

Jag hade beställt en stor fluffig äppelkudde från Mikanu och Petra var så snäll så min kudde fick skickas med hennes beställning till butiken. Just den här varianten finns inte hos Betón, men hon har andra som också är superfina.

Sen fick den här fantastiska lilla vasen fick följa med hem också.

Nu ska jag börja planera nästa veckas plåtning, Ha en fin helg!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe januari 19, 2018 at 10:40 e m

    Åh! Vilken rolig arbetsdag! ✨??✨

    • Reply Elin - Studio Elwa januari 23, 2018 at 12:43 e m

      Ja, förra veckan var kul!

    Leave a Reply