Återbruk Hemma hos oss - Vardagsrum/Matrum

Förändra utan att köpa något

april 2, 2019

Vill ni veta hur det går med mitt nyårslöfte att inte handla något nytt på ett helt år? Det går åt skogen. Jag har hittills köpt en tröja, ett par byxor, en golvmopp, ett SD kort, en SD kortläsare och en klänning. Allt utom klänningen var något jag behövde köpa, och med klänningen kände jag bara ”faan vilket tråkigt nyårsköfte, jag unnar mig ju redan nästan aldrig något nytt och nu har jag redan brutit det…” Men det är ju tur att man lätt kan förändra hemma utan att behöva köpa något alls, i alla fall om man har alldeles för mycket grejer som jag har, så nu har vardagsrummet fått en makeover utan att det kostat en spänn

Vardagsrum makeover renovering baseco golv vitvaxad furu stringhylla styling stylst inredningsstylist diy

Jag har varit rätt less på väggfärgen här inne ett bra tag, den innan kändes lite mörk, speciellt vintertid och så hade jag färg över från när jag målade hallen som räckte precis till ett lager. Så nu är väggarna målade i ett lager varmgrå från Jotun Lady Minerals och ett lager i matt väggfärg i F7.04.77 från Norsdjö, och det blev väldigt bra för flammigheten och strukturen från mineralfärgen lyser igenom. Jag målade eldstaden i den mörkaste färgen jag hade hemma, det blev orkan från Beckers.

Soffbord är ju något vi saknat länge, men nu pysslade jag ihop ett av en korg och skivan från vårt superslitna gamla soffbord. Skivan målade jag i samma färg som eldstaden. Jag hittade även en stor skiva i garaget som barnen fick kladda färg på som blev en tavla.

Vardagsrum makeover renovering baseco golv vitvaxad furu stringhylla styling stylst inredningsstylist diy

Jag vårstädade stringhyllan också, den kändes tung innan så nu gjorde jag den väldigt luftig. Det kommer säkerligen hamna något mer i den, men det känns väldigt skönt att ha plats för att kunna ställa dit saker. En känsla som sällan upplevs här hemma…?

För er som inte minns hur det såg ut innan så hittar ni en bild från i julas HÄR

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Wife of a Viking - från kråkbo till husdröm april 4, 2019 at 1:35 e m

    Wow vilket fint hem du har och så många inspirerande bilder! 🙂 Fantastiskt instagramkonto dessutom!

    • Reply Elin - Studio Elwa april 8, 2019 at 8:14 f m

      Tack snälla, kul att du gillar!

    Leave a Reply