Hemma hos oss - Vardagsrum/Matrum

House tour – Vardagsrum/matrum

september 22, 2016

Här kommer bilder från vårt vardagsrum/matrum, Väggarna är målade i ”varmgrå” från Jotun Lady Minerals, som är en färg som blir lite ojämn och flammig. Om ni är sugna på att måla med den så hittar ni ett inlägg om hur man gör här.

studioelwa_jotun_minerals Rostfärgade kudden, fårfäll och dom två mindre korgarna är från Granit. Korgen med Kaktusen kommer från Blomsterlandet. Beiga och gröna kudden är från Ikea och den randiga kudden är från HM home. Mattan och pallen har jag köpt second hand.

 

studioelwa_vardagsrum_inredning Öppna spisen är målad i samma kulör som väggen, men målad i vanlig väggfärg. Bordet är resultatet av ett jobb för Pretty pegs och Sadolin, mer om det hittar ni härHyllan kommer från String.

 

studioelwa_jotun_matbord Matbord, vas och karaff från Ikea. Lampan är från Flos. Sergels torg tavlan kommer ursprungligen från Arkitektmuseet, men jag har fått min av min instagramkompis @tanttrassel som köpte alla som fanns kvar. Stolarna och glasen är loppisfynd.

 

studioelwa_vedforvaring_vaxter Vedförvaringen byggde vi (läs snickarna) för att golvet hade blivit fuktskadat näsmast ytterväggen. Lerkrukor och växter från Plantagen, den svarta krukan är från Granit och krukan i mässing har jag köpt på loppis.

 

studioelwa_retrokok_matrum Vy mot köket, men jag tror jag väntar med att göra house tour där inne tills vi renoverat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply