Hemma hos oss- Kök Organisera

Sanningen om vårt kök

februari 20, 2018

Plötsligt stod dom bara där, på tomten. Dom nya stora sortera hemma kärlen. Jag har suktat efter dom länge, ja sopsortering är tydligen något jag går igång på, men det har stört mig att dom varit dyrare än dom vanliga sopkärlen. På ett sätt förstår jag ju det, det är mer avancerat, men samtidigt känner jag lite att vill man inte underlätta så folk sorterar? Och jo, det vill man, för nu har dom sänkt priset! Jag är så orimligt peppad över dessa soptunnor och har spenderat dagen med att organisera under diskbänken och sorterat skräp. Nu jäklar ska det sopsorteras noggrant!

Men för att ni ska få slippa se bilder på min sopsortering och sopkärlen så fotade jag lite i köket. Fick en kommentar här om dagen på Instagram om att vårt kök är så fint, och blev återigen påmind om det där med vad man väljer att visa… Hela vårt kök är verkligen inte så fint som det kanske verkar på instagram så nu visar jag allt

Det är någon skev lösning vid ugnen som jag tänkte att vi skulle fixa innan jag målar, men det har ju inte hänt. Jag har inte heller målat det högra överskåpet, men anledningen till det är ytterst oklart.

Jag skulle bara kolla hur svårt det var att ta bort kaklet… Inte så svårt.

Okej, det här är det värsta, jag vill egentligen inte visa er och jag förstår inte själv hur jag kan leva med det här. Kaos-skåpet. Som inte ens är ett skåp eftersom det saknar dörr. Men det där, det är bara något provisoriskt, som vi säkert kommer fixa vilket år som helst nu…

Aaaah, va sugen jag blir på att fixa köket nu när jag se det här… Men vi drar till Thailand istället!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nina februari 20, 2018 at 8:31 e m

  Älskart! Alltså jag älskar din vanliga feed – du är sån inspiratör – men härligt att få se en naken, skåplös, härlig sanning once a while. Och jag blir även sugen på att få se sopkärlsorganiserandet… trodde att det bara var jag som drömde om sånt!!

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 21, 2018 at 9:14 f m

   Tack! Va kul att du gillar, både det här och det jag vanligtvis visar. Haha, jag tänkte först ”ska jag måla sopskåpet i någon fin färg så jag kan fota”, men så kände jag orka hålla på… ? Älskar när det är organiserat!

 • Reply Sabbe februari 21, 2018 at 4:38 f m

  Det blir så hemtrevligt med ett kök som inte är perfekt. Ha det så gott i Thailand! ?

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 21, 2018 at 8:59 f m

   Haha, det blir unikt i alla fall ? Tack!

 • Reply Malin februari 21, 2018 at 5:45 f m

  Haha, jag funderade över det vita skåpetnär jag var hos er sist, men glömde fråga varför, men jag tänkte att det kanske var för att det skulle se ”luftigare” ut, att det skulle smälta in i väggen, eftersom det var ett ensamt skåp i hörnet. Varför skulle du annars inte målat det liksom ?
  Va!!? Ska ni till Thailand!? När? var?hur?

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 21, 2018 at 8:59 f m

   Haha, ja, tror att jag bara inte pallade måla mer… ? Japp, vi åker till Ao Nang om några veckor, ska bli sååå skönt!

 • Reply Josefin februari 23, 2018 at 6:29 f m

  Så underbart bra inlägg, tror det är jätteviktigt att vi alla förstår att vi vänder och vrider och letar efter de där fina vinklarna och att bakom varje vacker bild döljer sig en människa ??❤️

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 23, 2018 at 7:57 f m

   Tack! Precis, det är lätt att tänka att det bara är en bild, men det ligger så himla mycket jobb bakom! ❤️

 • Reply Kiwso februari 23, 2018 at 7:25 e m

  Så glad över att du är en bland få som visar verkligheten ibland. Du är fantastisk och skänker så mycket vacker inspiration.

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 23, 2018 at 8:26 e m

   Tack snälla, vad glad jag blir!

  Leave a Reply