Hemma hos oss - Badrum Hemma hos oss - Barnrum Hemma hos oss - Ute Hemma hos oss- Kök

Året som gått – i renovering

december 30, 2017

Att sammanfatta ett helt år kan ju lätt bli världens längsta blogginlägg, det har varit ett bra år med allt från jobb, resor, vardag, nya vänner till beslutet att börja äta vegansk kost. Jag startade barnrumsbloggen, så där kommer allt som rör barnrum hamna i fortsättningen, och med den här bloggen är jag lite i valet och kvalet med om jag ska begränsa till bara jobb eller om jag ska försöka bredda bloggandet till lite mer livsstil och få med lite vardag, mat och resor och sånt också. Ibland blir jag sugen på att blogga om allt möjligt, som nu när vi har jullov och massor (årets överdrift) med tid, men sen när jag börjar jobba så vet jag att det kommer bli svårare att hinna med och bloggandet är, som ni märker, det första jag prioriterar bort. Så kom gärna med feedback på vad ni önskar se mer av 2018! Just det här blogginlägget begränsar jag till vad vi gjort med huset under året, vilket inte blev så stora projekt i år då vi prioriterade ledighet.

Gästtoaletten gick från att se ut såhär

till såhär

Eddas rum gick från det här

till det här

och slutade såhär

Köket var vitt

men blev grönt

Indras rum gick från grått

till gröngrått

Utomhus blev det en pergola och en rabatt med klätterhortensia

Under 2018 hoppas vårt hem på nya golv, större hall och renovering av resten av köket… Men skulle tippa på att jag gör om barnrummen 711 gånger som vanligt… Hoppas ni får ett riktigt gott nytt år!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin december 30, 2017 at 5:24 e m

  Så kul att samla årets renoveringar. Eddas rum blev såå fint! Och en ribbstol skulle jag vilja ha, frågan är vart bara… Jag har, i mitt huvud, nya planer på utbyggnad. Och om dom blir verklighet, (troligtvis inte, du vet ju hur dåliga vi är på sånt), så kommer vi få ett lekrum nere OCH ett stort matrum att duka långbord i. Och då kanske det får plats en ribbstol i lekrummet…
  Jag läser gärna om allt. Intressant att höra om hur din kropp reagerat på vegankosten tex.
  ❤️

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 2, 2018 at 7:53 e m

   Tack! Skulle ju bli så bra om ni byggde ut! Men vet hur det är, vi är också dåliga på ta tag i dom större projekten…

 • Reply Sabbe december 30, 2017 at 7:50 e m

  Såå mycket ni har hunnit med när man tittar tillbaka! För det är ju allt annat i vardagen som ska hinnas med också! Så inspirerande och kul att se! ✨??

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 2, 2018 at 7:54 e m

   Tack! Ja, det blir en del, även om det mest blev lite lättre saker 🙂

 • Reply Louise Deaner februari 20, 2018 at 9:15 f m

  Hej Elin!
  Älskar er pergola över loungedelen och behöver tänka i samma banor till vårt trädäck. Vårt trädäck är på 70 m2 och solen gassar där hela dagen! Måste skapa naturlig men trivsam skugga 🙂 Särskilt som vi snart har 3 små barn som annars kommer brinna upp!
  Nu till min fråga – ansökte ni om bygglov för att bygga just pergolan??
  Tack för trevlig inspo!
  Vänlig hälsning Louise

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 20, 2018 at 8:01 e m

   Hej Louise!
   Va kul att du gillar! Pergola behöver man inte bygglov för att bygga så det är bara att köra på. Är supernöjd med vår, både taket och pergolan gjorde stor skillnad på altanen för det blir lätt väldigt omysigt när den är så stor. Lycka till!

  Leave a Reply