Hemma hos oss - Badrum Sponsrat inlägg

Finaste kaklet

januari 29, 2017

Ni kanske undrar hur det går med gästtoaletten som jag renoverar i samarbete med Golvpoolen? Jag kan meddela att det är nästan helt färdigt nu! Det blev lite uppehåll under julledigheten och sen har jag haft mycket jobb i januari, men nu så sitter kaklet bakom handfatet på plats!

Som jag nämnt tidigare så älskar jag det här marmorkaklet, föll för det direkt när jag såg det, tycker mönstret är så fint och har inte sett något liknade tidigare. Men innan jag bestämde mig helt så beställde jag hem fem kakelprover från golvpoolens hemsida, vilket är helt kostnadsfritt och så himla bra att kunna se färg och storlek i verkligheten. Jag var blev ganska velig när jag fick hem proverna för alla var väldigt fina, finare än jag tänkt mig faktiskt. Så jag gjorde tre olika moodboards men valde tillslut att gå på min första magkänsla, så det blev marmorkaklet och typ en blandning av alla moodboards.

Eftersom kaklet har den formen det har så tyckte jag att det vore kul att göra något mönster av det som skulle sitta som stänkskydd. Så först la jag ut det på bordet och gjorde lite olika alternativ, och fotade alla som kändes aktuella så jag enkelt kunde gå tillbaka och se vilken jag gillade bäst. Grytunderlägget är lampan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen var det bara att sätta upp det likadant på väggen och foga när fästmassan torkat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Färdigt! Nu väntar jag bara på nya lampan så får ni se slutresultatet sen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin januari 30, 2017 at 7:23 e m

  Fantastiskt fint!! Måste se det irl snart! ❤

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 30, 2017 at 7:48 e m

   Tack! Ja, ni får komma och kika snart!

 • Reply Sabrina Wallin januari 30, 2017 at 7:35 e m

  Det blev jättefint! ✨???

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 30, 2017 at 7:48 e m

   Tack!

 • Reply Ana februari 3, 2017 at 6:34 f m

  Vad fint badrum. Spegeln, var kommer den ifrån? Jag gillar speciellt de två beslagen som håller fast spegeln. Knopparna till handduk, var kommer de ifrån?

 • Leave a Reply