Hemma hos oss - Barnrum

Indras rum 2.0

november 10, 2017

Indras rum har blivit uppdaterat. Hon ville ha ett gymnastikrum, och allt som främjar att man rör på sig framför sitta med paddan är väl bra så jag sa inte nej. Plus att väggarna var verkligen i behov av att målas, eftersom jag gör om rätt ofta så blir mycket hål och slitet rätt snabbt och då är det ju roligare med ny färg än samma!

Det kändes dock inte som att det blev så stor skillnad färgmässigt, att gå från grå till gröngrå men kollar man på gamla bilder så ser man verkligen skillnad. Ibland är det ju tur att man lever genom kameran 😉

Nu fick jag också lite köpa-nytt-hets-ångest när jag kollade på gamla bilderna för det ser ut som att jag bytt ut ALLT, men det ända som jag köpt till den här makeovern är ribbstolen, annars har saker bara flyttat runt i huset. Ljusslingan, knopplisten, kaninlampan och vimpeln är i och för sig också nya, men dom var till ett jobb så det räknas ändå in i ”tar vad man har” kategorin 😉

Indra fick välja färg på väggarna, och jag älskar att hon blivit så hjärntvättad att hon säger ”jag vill att mitt rum ska passa ihop med resten av huset” och väljer Deep paris från Nordsjö. Förut hade jag ju målat in hyllor och tak i samma färg som väggarna här inne, men nu kändes det väldigt gjort så körde på en mörkare ton och målade Intense Paris (också från Nordsjö) på tak och hyllor.

Garderoberna, som inte syns i bild, ska bli rosa så småningom men nu planerar jag en makeover i Eddas rum, och så började jag riva ner kaklet i köket igår, och så vill jag ha större hall och nya golv… Nämnde jag tvättstugan? har en plan där också…

Nu fick hon en ribbstol, som kommer från Harald-Nyborg och en madrass under sängen som man kan dra ut när man klättrar eller gör konster. Och så ska det upp romerska ringar, som jag nu kom på att jag helt glömt bort… Vimpeln är från Ng baby och sänghimmeln från Numero 74

Hyllorna är Ikeas Trofast, som jag gjort om lite. Lampa från Byon och tavlor från Mrs Mighetto. Kan dom bara sluta göra så fina bilder, hur många tror dom man har plats för hemma liksom? Nu släpps det dessutom 3 nya, bla den här vackra; Cotton candy den 17:e November.

Knopplist från Granit, kuddar från HM home och sängkläder från Garbo & Friends

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Petra november 10, 2017 at 7:01 e m

  Så fint! Vilken härlig blogg, glad att jag hittat ”hit”! Trevlig kväll ?

  • Reply Elin - Studio Elwa november 11, 2017 at 9:36 f m

   Tack, va kul att du gillar! <3

 • Reply Sabbe november 11, 2017 at 6:19 e m

  Så fint! ✨ Blir så inspirerad! ?

  • Reply Elin - Studio Elwa november 12, 2017 at 10:10 e m

   Tack!

 • Reply Fia november 12, 2017 at 7:37 e m

  Så mysigt så det är inte klokt! Vart är den fina ljusslingan ifrån? Tror inte att jag missade det i texten.

  • Reply Elin - Studio Elwa november 12, 2017 at 10:11 e m

   Kul att du gillar! Den är från watt & veke, och köpt hos little Venue 🙂

 • Reply May Britt Grave september 21, 2018 at 11:57 e m

  Hei! Litt gammel post, men håper du har tid til å svare allikevel.. ?

  For det gulvteppet er så fint, hvor er det fra? Dattera mi har også Deep Paris på veggene, og hun trenger et fint teppe til <3

  • Reply Elin - Studio Elwa september 24, 2018 at 9:30 f m

   Ingen fara 🙂 Den är från Linie design

 • Reply May Britt Grave september 21, 2018 at 11:59 e m

  Hei! (Litt gammel post, men jeg prøver..)

  Hvor er de fine teppet på gulvet fra? <3

 • Reply May Britt Grave september 22, 2018 at 12:00 f m

  (Og beklager dobbelpost.. dataen min tullet litt med meg ?)

 • Leave a Reply