Hemma hos oss - Barnrum

Ny säng i Eddas rum

april 28, 2018

Man kan ju undra hur ofta jag byter sängar i barnens rum egentligen, men nu har Edda fått en ny säng igen. Den hon hade innan köpte jag ju bara för det var den modell som jag kunde hitta två likadana av på blocket när tjejerna skulle dela rum, men nu när dom inte sover tillsammans längre så vill jag ha en gammal säng igen.

Den här hittade jag superbilligt på blocket, men gavlarna var för höga för att gå in i bilen och det blev ett himla meck att få hem den så jag var nära på att strunta i den. Men tillslut löste min kompis Rebecka det genom att åka och hämta den åt mig, världens bästa! 

barnsäng barnrum vintage blocketfynd växasäng garbo & friends photowall

Det börjar bli väldigt mycket rosa i hennes rum nu, men hon fick själv välja vilken färg hon ville ha på sängen, och inte helt otippat blev det ju rosa. Jag hade färg över från när jag målade tv-rummet som hon tyckte var fin så det var smidigt. Japp, har målat hela tv-rummet i den här färgen, har bara inte visat er det än. Färgen är D2.15.55 från Nordsjö och jag har målat med helmatt snickerifärg.

Nordsjö barnsäng barnrum makeover

När jag äntligen var klar med slipaning och målning och skulle bära in sängen i Eddas rum så gick den inte in genom dörren! Haha, kan ju vara bra att kolla innan man lägger ner två dagars arbete… Men som tur var fick jag hjälp av våra fina grannar att lyfta in den genom fönstret, så nu dröjer det nog tills jag byter säng nästa gång. Med betoning på nog.

ny säng barnrum kidsroom fauna rosa säng flickrum

Får se om det här blir sängen hon kommer sova i… Förmodligen inte.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe maj 4, 2018 at 10:32 e m

    Du får verkligen till det, så fint det blev! ✨?✨

    • Reply Elin - Studio Elwa maj 5, 2018 at 8:22 f m

      Tack snälla!

    Leave a Reply