Hemma hos oss - Barnrum

House tour – Eddas rum

september 13, 2016

Idag har jag fotat i Eddas rum, hade tänkt köra en house tour i hela huset, men jag är visst inte så snabb så det här var vad jag hann… Det får bli rum för rum istället, men kanske tur det, annars hade det blivit världens längsta inlägg.

stydioelwa_vintage_numero74_barnrum  Sängen har jag fått av min faster som ropat in den på auktion och det är förmodligen min favoritpryl här inne. Sänghimmel, vimpel och den lilla filten kommer från Numero 74Koffert, stol och leopardmattan är köpta på loppis. Bården är från Eco Wallpaper.

 

studioelwa_barnrum_sang_tavelvagg  Väggen är målad i ”Klippa” från BeckersKaninhuvud från Hm home. Barn med hund har jag gjort och trollskogen har min mormor målat. Päronposter från Fine little day, den med luftballongen minns jag inte och kaninpostern är från Kreativitum. Krokstången är köpt på ROOM och korg från Afroart.

 

studioelwa_numero74_ecowallpaper Drömfångaren har Frida Norén gjort. Ljusgråa kudden är från Hm home och dom andra två har jag köpt av Sorayas bloppis.

 

studioelwa_stringhylla_ikea_vintage  Hyllan kommer från String furniture, och det mesta i den är loppisfynd. Mattan från Linje design. Spisen och dockskåpet är från Ikea. Blommiga resväskorna från Miniroom. Bowlingsetet på golvet är från Clas Ohlson.

 

studioelwa_kidsroom_fermliving_ikea  Det söta köksskåpet och bordet är köpta på loppis, och bordet är målat i ”Saltsen” från Beckers. Stolen är min gamla och målad i S 1015-Y70R. Pompomsen har jag gjort själv och girlanden är gjord av Jennie Ekström. Hundposter från Kreativitum.

 

studioelwa_ikea_duktik_barnkok_diy  Spisen är lackad i ”Karamell” från Beckers, har bytt ut handtagen till träkulor som jag trätt på ett snöre och satt dekorplast i marmor från Happy homes ovanpå. Lilla tavlan är från Omm design.

 

studioelwa_barnrum_diy_inspiration  Skåpet har jag köpt på loppis och målat i ”Industri” från Beckers och satt mintgrön dekorplast från Panduro på. Girland och räv har jag gjort själv. Kaninposter av Nikki Green-Kunz. Valen från Omm design. Stora tavlan från Fine little day. Björnposter från Seventy tree. Resväskor på skåp från Miniroom. Förvaringspåse från Tellkiddo och tygpåsen på golvet är från Konges sloejd som Eddas sängkläder låg i. Lampan är köpt på loppis och klädd i mossa, även klossar, koffert och bowlingset är från loppis.

 

studioelwa_diy_luftballong_barnrum Gjorde en luftballong till Pippi av Eddas lampa, korgen är denna från Ikea och lampskärmen är köpt av Sorayas bloppis.

 

Processed with VSCOcam with g3 preset

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna september 14, 2016 at 9:16 f m

  Wow, vilket rum! Så otroligt fint.
  Vilken väggfärg är det?

  Mvh
  Anna

  • Reply Elin - Studio Elwa september 14, 2016 at 10:05 f m

   Tack snälla! Det är ”klippa 508” från Beckers, NCS S 2500-N

 • Reply Hanna september 14, 2016 at 9:21 e m

  Älskar!
  Tycker verkligen du lyckas så bra med inredningen! Så lätt att inspireras av dina bilder! Älskar att du skriver namn på väggfärgen och liknande. Sån skön harmoni i allt. Inte för grått, inte för fägglatt, utan underbart!
  Måste säga att dina instabilder från ”verkligheten” är fantastiska med barn som surar och stökiga rum. Så gott att se att man inte är ensam! ? Ibland är det upplyftande att se hur det ”egentligen” är! ?

  • Reply Elin - Studio Elwa september 15, 2016 at 7:09 f m

   Tack snälla för din peppande kommentar! Kul att du gillar, jag vill ju inspirera och då tycker jag att man måste dela med sig av färgkoder och dyligt. Sen om halva Sverige skulle måla samma färg så är ju det bara roligt, jag byter ju ändå snart. 😉 Tror lite verklighetsbilder behövs för att inte folk ska få uppfattningen om att jag lever ”det perfekta livet”, vilket jag tror man lätt får om man bara ser stylade bilder på välstädade hem, och glada barn som är rena och mini rodini klädda hela tiden. 🙂 Och det vill jag verkligen inte behöva leva upp till 😉

 • Reply Victoria september 15, 2016 at 9:50 f m

  Fantastiskt fint och vad glada vi blir av att se en String-hylla i ditt fina rum!

  • Reply Elin - Studio Elwa september 15, 2016 at 7:37 e m

   Tack, kul att ni gillar, men lite tråkigt att ni la upp min bild på Instagram utan att ange bildkälla.

 • Reply Anki januari 27, 2018 at 3:27 f m

  Hej!

  Otroligt fint barnrum! Vad har du för mått på din sänghimmel?

  Kram!

  • Reply Elin - Studio Elwa januari 28, 2018 at 7:52 e m

   Tack snälla! Jag vet inte vad den har för mått, men står säkert mått hos någon webbshop som säljer den (den är från är från Numero 74)

  Leave a Reply