Hemma hos oss - Tv-rum

Ny färg – nytt tv-rum

november 9, 2018

Jag är ju lite mer aktiv på Instagram, så det händer ganska ofta att saker jag gör bara hamnar där och inte här. Som tex att jag i början av sommaren målade om vårt tv-rum, jag var så sjukt trött på den gröna färgen som var och målade lite impulsivt allt rosa istället. Jag älskar färg och tycker att det är extra roligt att välja färger direkt från färgsnurran och inte från dom ”färdiga” färgerna med namn. Som om inte alla färger som redan finns vore tillräckligt svåra att välja mellan, men det är ju kul med lite utmaning ibland. Den här färgen kommer från Nordsjö och heter därför bara D2.15.55. Vilken dröm det hade varit att få göra sin egen färgkarta någon dag, undra om min skulle heta 50 nyanser av rosa… ?

vardagsrum tvrum inredning inspiration nordsjö D2.15.55 färg rosa väggar

Bordet har jag gjort själv av en kruka och stensiva. Tavlan är från Ume Interiör

vardagsrum tv-rum inredning inspiration nordsjö D2.15.55 färg rosa väggar drikvagn rotting

Drinkvagn som jag hittade på loppis

vardagsrum tv-rum inredning inspiration nordsjö D2.15.55 färg rosa väggar

Hyllan är målad i soft skin från Jotun. Soffan kommer från The sofa store. Lampan och ljusstaken har jag gjort själv av lera, beskrivning på det finns HÄR.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe november 10, 2018 at 7:39 f m

    Blev så hemtrevligt och mysigt! ☺️

    • Reply Elin - Studio Elwa november 10, 2018 at 3:29 e m

      Tack!

    Leave a Reply