Hemma hos oss - Tv-rum

House tour – Tv-rum

september 24, 2016

Nu kommer rummet jag sällan visar, två år senare och det saknas fortfarande lister, element och glasdörrar mot altanen. Väggarna är målade i Jotuns ”Minty Breeze”, vilket är samma färg som Tant Johannas gröna, dvs S 3005-G20Y.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Soffan är från The soffa store och kuddarna i den från Ikea. Tavlor från Fotografiska, Jonna Fransson och Jennie Ekström, resten är second hand. Korgen kommer från Blomsterlandet.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Skåpen är Ikeas Ivar. Bordet kommer från Mio. Mattan och hängstolen är köpta på Granit. Tv-bänken från String och korg från Afroart. Lampa loppis.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dagräden har jag köpt hos Mokkasin. Den mönstrade kudden är från Littlephant och dom andra kuddarna från Ikea. Fårfällen är från Granit och pläden köpte jag för flera år sedan i en butik som inte längre finns. Den stora tavlan är fotad av William Nömell och den lilla tavlan är fotad av Emanuel Wallin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Den här bilden är inte den bästa, men ville ändå ta med den så ni får en uppfattning om hur det hänger ihop.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply