Återbruk DIY Jul

Ge kopparna en makeover med porslinsfärg

oktober 15, 2016

Nu är jag tidigt ute, men jag har ju så himla svårt att hålla på saker när jag väl gjort dom, och nu har jag gjort en lien makeover på ett par glöggkoppar med porslinsfärg.

Dessa gamla koppar kommer ursprungligen från Lagerhaus, nu är det nog egentligen inte glöggkoppar då dom känns stora för det, kanske inte heller kaffekoppar då dom är rätt små. Så jag vet inte, men i alla fall fel färg för glögg enligt mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jag köpte svart porslinsfärg på Panduro och målade över det randiga på koppen. Målade ganska slarvigt och så det skulle bli lite rinnigt, men medan den stod och torkade rann färgen av och ränderna lyste igenom. Vilket också vart bra, så jag lät det vara så. Annars kan man ju måla fler lager. Sen in i ugnen enligt anvisningarna på färgburken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och såhär vart det! Nu köpte jag bara 3, så det blir kanske ingen vidare glöggfest, men får köpa till några koppar då vi firar jul här hemma i år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bordet har jag betsat med en hemmagjord bets, hur jag gjorde det hittar ni HÄR

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabrina Wallin oktober 15, 2016 at 6:03 e m

    Jättefina! ✨ Vem vill inte dricka glögg ur dom där!

    • Reply Elin - Studio Elwa oktober 16, 2016 at 6:24 f m

      Tack! 🙂

    Leave a Reply