DIY kalas & fest

Tapet-paket

oktober 31, 2018

Idag är ingen vanlig dag, för det är Eddas 5-årsdag. När man frågat henne vad hon önskar sig har man mest fått till svar ”man får se vad man får”  eller orimliga saker som hon hittar på i stunden typ en soffa eller en blomma, ibland säger hon att hon önskar sig saker som hon ska ge till oss. Hon önskade sig liksom ingenting särskilt och det kändes så sjukt onödigt att köpa saker för köpandets skull så hon fick praktiska saker som kläder, skor, en bok och vattenfärg och en jättestor enhörning. Superpraktisk.

Tapetpapper är det finaste pappret att slå in paket med tycker jag, älskar den matta ytan och dom fina mönstren som finns. Jag har alltid tapetprover hemma, det är så bra att ha till diverse pyssel. Dessa kommer alla från Sandberg, på deras event i villa Strömsfors fick vi ta hur mycket vi ville från rullarna dom hade med. Drömmen! Sen brukar jag bara ta lite begagnade band som jag har hemma till, är dom för korta så går det bra att bara knyta ett varv runt kortsidan. Det beiga smala snöret är faktiskt ett gammalt resårband utan resår. Det funkar det också.

paketinslagning paket present sandberg wallpaper tapeter slå in paket paketinslagning paket present sandberg wallpaper tapeter slå in paket paketinslagning paket present sandberg wallpaper tapeter slå in paket

Idag får Edda bestämma vad hon vill att vi ska göra. Igår när jag frågade vad hon ville göra, tänk då att hon får välja vad hon vill i hela världen typ, så svarade hon; gå till lekparken. Asså, hon har inte höga krav här i livet hon. Än.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply