DIY Jul

Slå in julklapparna med det som finns hemma

december 23, 2016

Jag gillar att slå in julklappar och brukar allltid lägga lite tid och tanke på dom. Men i år kände jag bara att det är så himla onödigt att köpa saker till det, även om jag inte brukar köpa mer än inslagspapper och kanske snöre, så jag slog in med sånt som jag redan hade hemma. Nu har kanske inte alla fina papper, tapeter, tyger, band och sånt hemma, jag är bra på att spara på sånt. Men man får kika vad man har, kanske en pappkasse som man kan slå in med, en gammal kökshandduk, en fin låda, eller varför inte golvpapp som jag slog in dom här paketen med, det gäller bara att rota i skåpen lite. Att tejpa eller knyta fast en liten grankvist på paketen är ju också väldigt enkelt och fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu hade jag några etiketter hemma som jag kunde använda, men det är busenkelt att göra själv. Bra göra ett hål med hålslagaren och klippa ut valfri form.

Jag hade även lite paketpapper hemma som sagt, sen har jag rivit en tygremsa som band

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här har Edda och jag slagit in med sidor från en gammal bok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här har jag tagit en bit tapet och några gamla julkulor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och en tygbit istället för papper går också bra att slå in med

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God Jul, hoppas ni får en fantastisk sådan!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe december 25, 2016 at 3:47 f m

    Så fina paket med enkla medel!

    • Reply Elin - Studio Elwa december 26, 2016 at 9:47 e m

      Tack!

    Leave a Reply