Före & efter Hemma hos oss - Barnrum

Skrivbord med gömd förvaring

oktober 1, 2016

Förvaring i barnrum kan man nog aldrig få för mycket av, så nu har den fina snickarbänken i Indras rum flyttat ut och in har ett större och mer praktiskt bord flyttat. Men ni känner ju mig, så med praktiskt menar jag ju inte ett färdigt smart skrivbord som man kan köpa i affären, utan det är bordet som vi tidigare haft som köksö i köket (ja, man har kanske bara köksöar i köket, men vad vet jag) som fick byta rum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så värst mycket förvaring blev det ju inte. Men så passade Ikeas Helmer perfekt i måtten för att få plats längst ut på sidorna. Jag tog mörkgråa så dom skulle smälta in lite mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag satte ett tyg från Stoff & Stil så man kan dra för dom inte alltför snygga lådhurtsarna. För övrigt så älskar jag Stoff & Stil, dom har så mycket fint, till bra priser och personalen i kungens kurva är toppen tycker jag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyget fäste jag med en vajer och krokar som jag skruvade rakt in i bordsskivan. Jag hade tänkt göra hål i tyget för kroken i hörnet, men det funkade med att bara lägga vajern ovanpå kroken. Man kan även dra helt iför så blir det en liten koja under skrivbordet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emelie april 17, 2017 at 9:04 f m

    Jättefint rum! 🙂 Vad är det för färg på väggarna?

    • Reply Elin - Studio Elwa april 17, 2017 at 9:10 f m

      Tack! Det är ”Industri” från Beckers

    Leave a Reply