Baka & äta

Raw brownie

februari 12, 2018

I lördags kände vi oss lite piggare och eftersom Jonas och Indra var på hockey med halva vår bästisfamilj så jag bjöd jag den andra halvan på middag. Jag lagade raw food till oss vuxna och halvfabrikat till barnen…

Gjorde även en raw brownie, som jag tycker är väldigt god, till efterrätt. Den innehåller i stort sett ingenting som är onyttigt och är väldigt enkel att göra. Man bara mixar alla ingredienser och brer ut, det är det som är så smidigt med raw food, att inget behöver tillagas.

Barnen älskade den här första gången jag gjorde den och tog om flera gånger, men i lördags var de inte så pepp och Edda åt bara glasyren så antar att dom bara hade föredragit något sötare när det var direkt efter maten och inte bara fika.

Receptet hittar du här, jag använde agave sirap istället för honung och hade även lite flingsalt ovanpå.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sabbe februari 12, 2018 at 7:27 e m

    Är det den du bjöd på hos mormor så var den jättegod! ??

    • Reply Elin - Studio Elwa februari 12, 2018 at 7:47 e m

      Japp, det var den! (obs, glöm inte att du inte kan använda honung om du vill göra den till jobbet)

  • Reply Linn februari 16, 2018 at 12:35 e m

    Men oj vad god den ser ut. Måste nog klicka mig vidare till receptet och testa i helgen. Tack för tips!

    • Reply Elin - Studio Elwa februari 16, 2018 at 2:03 e m

      Va kul, hoppas du gillar den!

    Leave a Reply