Jul

Julpynts-favoriter

oktober 26, 2019

Inläget är i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar

Vanligtvis brukar jag tycka att det är jobbigt att julpynta för man måste flytta om alla saker för att göra plats för pyntet. Men så köpte jag den här otroliga julstjärnan (som sålde slut direkt, men såg att den här fanns som var liknande) och dom här fina topparna från Ellos och blev så himla pepp på att julpynta. Men det är ju alltid extra kul att göra om när man har något nytt.

Studio elwa julpynt ellos cooee

Hittade fler fina saker som gärna hade fått följa med men fick behärska mig, även fast en sån där ljuskrona har legat på inköpslistan i några år men alltid varit slutsåld. Men jag har en rockring som jag brukar klä in i diverse växtlighet, torkade ormbunkar just nu, men det hade varit trevligt om det gått att tända ljus i den också.

julpynt ellos

Gröna julgranshängen, Porslinsgranar, Rostfärgade julgranshängen, 2st vita pappersdekorationer, Hängande ljusstake, Rosa julgranshänge, Extra bred gardin, Porslinstoppar i  Small, Medium, Large. Snöblomma julstjärna, Bruna julgranshängen. Vit julstjärna, Svart ljuskrona i 40cm och 60cm.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe oktober 26, 2019 at 4:41 e m

    Så fint med lite nytt julpynt som inte är rött och grönt! ✨?✨

    • Reply Elin - Studio Elwa november 21, 2019 at 9:45 f m

      Ja jag gillar ju rosa 🙂

    Leave a Reply