Återbruk Övrigt

Hållbara julkalendern Lucka 13: Signerad poster av Karin Lisa Rebecca

december 13, 2018

Följer ni julkalendern? Då menar jag inte den på tv, som visserligen också är väldigt bra, utan den hållbara som jag deltar i tillsammans med Husligheter, Emma Sundh, Malin PerssonMokkasin, Fair living, Living by W, Volang, Helena Lyth, Dnilva, WhatdecoratesmydayHemmafixbloggen. Där vi alla turas om att skänka någonting varje dag i förmån för Naturskyddsföreningen. Nu är vi halvvägs och är totalt uppe i 5500kr, grymt ju! Dom första sakerna i kalendern är påväg att gå ut snart, så in och buda HÄR. Själv följer jag den med spänning, tycker att det är så kul att se alla fina saker som alla skänker och jag kommer själv buda på några grejer. Men nu är det min tur att skänka något igen och det kunde ju inte vara mer lägligt eftersom det är min födelsedag idag!

ljus nr 10 Karin Lisa Rebecca tradera hållbara julkalendern

Jag har den här himla fina postern Ljus av Karin Lisa Rebecca i storlek 50x70cm. Köpte den hos Le Kiosk för några år sedan, och jag älskar färgen och det mjuka mönstret, men jag har aldrig hittat en plats för den så tycker att det är bättre att den hänger på väggen hos någon annan än ligger i min garderob.

Det är en signerad och numrerad akvarellmålning, tryckt på ett matt akvarellpapper.

Den har några små märken men man får leta för att se dom, syns absolut inte när den sitter i en ram. Det är tydligen bäst att dammsuga innan man lägger posters på press under mattan ?

HÄR budar ni på den och jag bjuder på frakten så hela summan går oavkortat till Naturskyddsföreningen. I morgon öppnas nästa lucka hos Malin Person

Här ser ni hela listan igen:

1 dec Husligheter

2 dec Emma Sundh

3 dec Studioelwa

4 dec Malin Persson

5 dec Mokkasin

6 dec Fair living

7 dec Living by W

8 dec Volang

9 dec Helena Lyth

10 dec Dnilva

11 dec Whatdecoratesmyday

12 dec Hemmafixbloggen

13 dec  Studioelwa

14 dec Malin Persson

15 dec Emma Sundh

16 dec Living by W

17 dec Mokkasin

18 dec Whatdecoratesmyday

19 dec Volang

20 dec Dnilva

21 dec Fair living

22 dec Helena Lyth

23 dec Hemmafixbloggen

24 dec Husligheter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply