Återbruk Övrigt

Hållbara julkalendern Lucka 3: Finheter till barnrummet

december 3, 2018

Nu har turen kommit till mig i den hållbara julkalender som Husligheter har dragit igång. Vi är 12 st bloggare som varje dag fram tom Julafton skänker något fint som ni har chans att buda hem på Tradera, alla pengar går oavkortat till Naturskyddsföreningen (då Tradera bjuder på annonskostnaden för oss och jag bjuder på frakten till er)

styling barnrum julkalender hållbar klimatsmart tradera

Jag har haft supersvårt att välja vad jag ska skänka. Jag ville att det skulle vara något fint och något som är lite typiskt mig. Många gillar ju mina barnrum och jag får väldigt mycket frågor om vart saker kommer ifrån, men ofta är det second hand och kanske inte så lätt att få tag på. Vissa tycker också att det är svårt med loppisar och att hitta guldkornen bland allt junk, så därför har ni nu chans att buda hem ett färdigt Studio elwa barnrums styling kit.

Så jag har faktiskt fuskat lite, för man skulle bara skänka en grej, men tänker att det är ju för ett bra ändamål… Så ett kit med lite sånt som behövs i ett barnrum för att få Studio elwa stilen helt enkelt:

vintage second hand porslinsfigur styling barnrum julkalender hållbar klimatsmart tradera

En urgullig porslinsfigur såklart. Den här plockade jag direkt från hyllan i Eddas rum, så den kommer nog saknas.

styling barnrum julkalender hållbar klimatsmart tradera min skattkammare vintage böcker second hand

Gamla böcker, perfekta för att bygga lite höjd så det inte ser så platt ut. Jättefina att läsa och bläddra i också såklart, men nu tänker vi stylingmässigt, okej? Det här är böckerna 1-3 av Min skattkammare och det är också något som Edda har i sin bokhylla.

En lampfot i mässing märkt abo randers. Ha den som den är eller sätt en fin gammal lampskärm på. (obs, stickkontakten är ojordad)

Fjärliar i papper. För man måste alltid få in något djur på något vis. Det är sen gammalt.

Och något som alla barnrum på instagram har, en tavla från Mrs Mighetto i en gammal ram. Den här heter Mr Tom (18x24cm) och är så otroligt söt. Vill egentligen inte ge bort honom, men jag har några stycken och den här hade ingen plats just nu. (ramen har glas, jag har bara fotat utan det. Sen har dom flesta av klamrarna på baksidan lossnat så den behövs säkerligen lagas så småningom)

Hoppas ni gillar! HÄR kan ni buda på mitt bidrag och i morgon får ni hålla utkik hos Malin Persson för lucka nr 4. Jag återkommer med lucka nr 13 på min födelsedag!

Såhär ser hela kalendern ut:

1 dec Husligheter

2 dec Emma Sundh

3 dec Studioelwa

4 dec Malin Persson

5 dec Mokkasin

6 dec Fair living

7 dec Living by W

8 dec Volang

9 dec Helena Lyth

10 dec Dnilva

11 dec Whatdecoratesmyday

12 dec Hemmafixbloggen

13 dec  Studioelwa

14 dec Malin Persson

15 dec Emma Sundh

16 dec Living by W

17 dec Mokkasin

18 dec Whatdecoratesmyday

19 dec Volang

20 dec Dnilva

21 dec Fair living

22 dec Helena Lyth

23 dec Hemmafixbloggen

24 dec Husligheter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply