Veckans inrednings-instagrammare

Veckans inrednings-instagrammare

januari 9, 2017

Som en dröm! Jag är så svag för det här, fina golv, högt i tak, stora fina fönster och såklart jättefint inrett. Nu vill jag bara flytta till ett hus med   så här fin grund. Men det går inte just nu, så man får göra det bästa av det man har, men känner att nya golv borde bli nästa stora projekt här hemma… Åter till det här underbara hemmet, hur smart är det inte att förlänga fönsterbrädan med ett skrivbord i barnrummet? Det är ändå en sån typisk döyta där man nästan inte kan ställa något pga elementet. Fantastiskt fint.

Så kolla in @madebymor på Instagram img_2928

Photo: @madebymor

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia januari 14, 2017 at 8:55 e m

    Oj! Vad förvånad jag blev då jag hittade mitt hem här! Hittade hit då Mokkasin-Sofia länkat till dig i sitt senaste inlägg. Tack för dina fina ord. De värmer alldeles särskilt just nu då jag är rätt låg på energi och blir alldeles matt i tanken av alla projekt jag skulle vilja ta tag i. På andra håll står det helt still idémässigt. T ex som vad vi ska ha på väggarna nu när vi flyttat. Ja du vet ju, sånt som vi inredningsnördar ägnar alldeles för mycket tankekraft åt! Nu ska jag kolla in din fina blogg! ?

  • Leave a Reply