Veckans inrednings-instagrammare

Veckans inrednings-instagrammare

november 7, 2016

Förra veckans instarammare uteblev pga helt galen vecka med jobb i Valbo köpcentrum, babyshower (inte för mig) och 3-års kalas. Även denna veckas (eller ja, det är ju ny vecka nu men ni fattar) blev aningens försenad pga att jag fastnade framför sociala monster på SVTplay. Väldigt intressant för en sån sociala medier-nörd som mig själv, så om ni inte sett det kan jag rekommendera att göra det. Inte bara för att det är roande utan även för att jag tror att alla kan behöva påminnas om att vara lite mer källkritiska, så mycket som är fejk på nätet. Precis som att dom som följer mig på insta kan tro att att jag alltid har städat hemma… Fejk! 😉

Nu var det ju inte det som det här inlägget skulle handla om, utan det här fina hemmet. Grått, grönt och Morristapeter, känner mig som hemma. Kort och gott- supersnyggt!

Så kolla in c.berndtsdotter på Instagram

img_2161

Photo: c.berndtsdotter

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sabbe november 7, 2016 at 9:06 e m

    Så jättefint! ??

  • Leave a Reply