Finheter

Vår-favoriter

mars 20, 2020

Inlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar

I dessa Coronatider när man sitter i karantän så kan man ju passa på att fixa lite hemma, så jag vill tipsa om lite vårfint från Ellos. Just nu har dom dessutom upp till 50% rabatt på massor av heminredning och längre ner på sidan hittar du en moodboard med mina nedsatta favoriter.

loungestol helle ellos

Hur fin är inte den här loungefåtöljen? Den fanns även i mörkare trä igår men verkar ha sålt slut nu, man kan ju förstå att det är snabb åtgång på dom.

Ljusstaken har tyvärr sålt slut, men marmorskålen finns kvar, älskar den rostbruna färgen och den finns också som ask, klot och fat (se moodboard). Fin att ha på sängbordet med smycken i tex och just nu på kampanjpris!

Och på tal om kampanjpris så kommer här är mina nedsatta favoriter. Kampanjen gäller tom 30/3.

Sängbord/soffbord trä, Rutiga sängkläder, Rostfärgad matta, Våfflad kudde, Bordsspegel, Liten smulborste (perfekt till matbordet), Rostfärgad handduk (som heter Elin, hur passande?), Linnesängkläder med volang, Golvspegel svart, Beige vas, Marmor ask (samma fina marmor som skålen, finns som ljuslyktaklot och fat också), Pläd i linne, Tonad väggspegel med ränder, Extra bred gråbeige gardin, Svart matbord (finns även som sängbord), Extra bred beige mörkläggningsgardin (det är så fint när gardinerna är extra breda så dom täcker hela väggen)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sabbe mars 20, 2020 at 8:16 e m

    Så jättefint med rostfärger och ljusa träslag! ✨??✨

  • Leave a Reply