Event Finheter

Lansering av Miss Della

februari 14, 2018

Gårdagen började med lanseringsfrukost av Mrs Mighettos senaste print Miss Della. Della är född med en cp-skada och är den första av deras karaktärer som är baserad på en verklig person. Det finaste med det här redan superfina printet, är att 25kr per poster går till Hjärnfonden och dom har redan samlat in 30 000. Printet släpps i butik idag!

Malin och Anna som är tjejerna bakom Mrs Mighetto, och Ditte som är verkliga Dellas mamma

Fina Anna, och jag fick bebisgosa med både hennes Bianca och Emilys Vinnie, så mysigt

Två andra favoriter, Maria och Petra

Malin och Anna berättar om Miss Della och samarbetet med Hjärnfonden. Jag fick en kommentar på stories när jag la upp en film att det var trist att alla sitter med mobilerna när dom pratar. Jag förstår verkligen att det ser drygt ut, men det är ju därför vi är där, för att sprida vidare i våra kanaler och då behöver vi använda mobilerna. Jag kan garantera att ingen sitter och slökollar facebook, Anna och Malin är dessutom så härliga och roliga att man inte slutar lyssna en sekund när dom pratar

En annan härlig tjej var Emelie, jag trodde först när hon presenterade sig som Emelie Hjärnfonden att det var hennes Instagram-namn och började direkt försöka placera henne, men hon var ju där från Hjärnfonden såklart. Sjukt hur man tänker när man (ja jag, men försöker dra alla över en kam nu) träffar folk nu för tiden

Ditte och lilla Duni

Linda berättade att hon tänk prova pannkakorna jag tipsade om, så himla kul! Har tänkt att jag någon gång ska dra igång en vego-utmaning, och göra en hel veckas vegan-meny så alla enkelt kan haka på

Anna och Sofia

Idag känner jag mig full av energi, tack vara gårdagen! Det blir så tydligt att jag hämtar min energi i att träffa folk, och vad fel det egentligen är för mig att jobba ensam hemma och så mycket. Måste bli bättre på att gå på saker!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Malin februari 15, 2018 at 7:44 e m

  Så fin poster, både själva postern och syftet med den ❤️
  Jag är också sugen på att göra
  pannkakorna och inte säga innan att det är veganskt.

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 16, 2018 at 8:02 f m

   Eller hur! Ja, det måste du ju bara göra! Berätta sen vad dom tyckte

  Leave a Reply