Event

Åre med Grandpa och kvinnornas kvinnor

mars 10, 2018

Jag vet knappt hur jag ska kunna sammanfatta detta fantastiska dygn i Åre, känner mig så eneripåfylld och tacksam över att jag fick följa med. Internationella kvinnodagen hade verkligen inte kunnat spenderats på ett bättre sätt än tillsammans med dessa otroligt inspirerande, fantastiska och driftiga kvinnor; Mimmi Staaf, Petra Gardefjord, Lina Östling, Mari Strenghielm, Anna Malmberg, Emilia Ilke, Ulrika Randel och Linnéa Salmén. Det var Jonas och Martin på Grandpa som tillsammans med Lotta på Mitsubishi anordnat allt, och även fast flera av oss inte träffats innan så var det från första stund som om vi alltid känt varandra och det var längesen jag skrattade så mycket!

Vi tog flyget upp till Östersund, där vi blev indelade i tre lag och tilldelades en varsin Mitsubishi outlander plug in hybrid som vi körde till Åre. Det är den bilen vi har så jag tyckte att det var väldigt skönt att det var en bil jag är van att köra. Det jag älskar allra mest med bilen är att det finns en knapp på utsidan man trycker på för att låsa upp bilen (så länge man har nyckeln på sig) så man behöver aldrig leta efter bilnyckeln (det räcker med att den är i bilen när man kör). Nä jag är inte särskilt bilintresserad så det är sånt som imponerar på mig, praktiska saker…

Vi gjorde några stopp på vägen till Åre för lite fika, lunch och 5-kamp. Det var rejält med snö, det hade inte varit så mycket snö i Åre på 30år var det någon som sa så det var riktigt tungt och svårt att gå i, och verkligen svinjobbigt när vi körde en tävlingen där man skulle springa upp för en jättebrant backe och åka pulka ner. Har nog fortfarande inte återhämtat mig…

Huuur vitt?

Emilia och Anna

Jonas från Grandpa

Det var otroligt vackert

Fantastisk vegansk lunch som tillagades över öppen eld

Kallt om rumpan

Mimmi, resans mest fotade person tror jag. Hon var så himla gullig i sin mössa!

Petra tog en reklamsnygg bild på bilen. Jag tog en bild när hon tog den bilden. Alltid något…

Väl framme i Åre så fick vi prova att köra bil på isen. Det var superkul och jag hade gärna åkt ännu mer och ännu fortare. Jag fick ingen bild på Mari, som faktiskt vann den här grenen, men fick en bild på när hon körde

Tillslut kom vi till Granen och fick värma upp oss med brasa och bubbel

Petra, Linnéa, Emilia och Mimmi

Det blev vinprovning med Petter och fyra rätters middag lagad av Christian Hellberg som var gästkock. Det var verkligen supergod mat!

Petra, Lina, Lotta, Anna, Mimmi, Emilia, Jonas

Linnéa och Ulrika

Det här kanske förklarar…

Varför jag mådde såhär dagen efter… Det är dock inte jag på bilden utan bara en resväska som Emilia slängt sin jacka över…

Tack Grandpa, Mitsubishi och kvinnornas kvinnor för ett fantastiskt dygn!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply