Event

Öppet Husligheter och porslinskärlek

oktober 19, 2017

Jag brukar sällan blogga om event jag går på, eller sällan, det har aldrig hänt faktiskt. Men öppet husligheter som Maria anordnar är ett återkommande favorit-event som jag är oerhört glad att jag blir inbjuden till. Idag skilde det sig lite från dom tidigare gångerna då det var mer mat-fokus än inredning, vilket kanske känns otippat att jag bloggar om just den här gången, men jag blev så kär i det här porslinet från Pottery Jo

Det här är efter vi har ätit och det ser precis lika fint ut! Dukningen alltså. Porslinet ser såklart likadant ut.

Jag har faktiskt bara haft billigt ikea-porslin i hela mitt liv, för jag har aldrig kunnat bestämma mig för vad jag vill ha. Asså aldrig, från att jag var 16 och mamma tyckte att jag skulle börja samla på en servis, fram tills nu. Men nu har jag bestämt mig mamma!

Den här känns så tidlöst, men verkligen inte tråkig. Perfekt för en velig person som mig, och det bästa är ju att man inte behöver låsa sig vid en färg eller utförande, för man kan mixa hur som helst

Eventet handlade inte bara om porslin såklart, utan kocken och enteprenören Jessica Frej var där och berättade sin historia. Hon var så himla härlig och rolig att lyssna på, sen är det alltid så inspirerande att höra om sjukt driftiga människor som tror på sig själva tycker jag! Vi fick även med oss hennes nya kokbok ”supergott & supersnabbt” hem, nu äter inte vi några animaliska produkter, men det fanns en del hel-vegetariskt och vissa recept är ju bara att byta ut till vegetariska alternativ. Ser verkligen fram emot att testa, vem vill inte göra supersnabb & supergod mat liksom? Det var även dukat med fina skärbrädor från Dutchdeluxes och mat från Add:wise och Svenska eko skafferiet

Vi fick med oss blomsterströssel från Add:wise hem också, är inte det världens bästa grej för att pynta mat och bakverk med? Så ni kan räkna med blomsterströsslade matbilder från och med nu!

Det händer faktiskt inte så ofta att jag blir kär i saker nu för tiden, man matas med så mycket produkter så man blir mätt rätt snabbt och oftast får man mer en känsla av ”den är fin för att man har sett den så många gånger redan”. Men nu vet jag vad jag kan önska mig i julklapp i några år framöver!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mamma oktober 19, 2017 at 7:39 e m

  Bättre sent än aldrig att bestämma sig! Jättefin servis så vem vill inte ha den!?

  • Reply Elin - Studio Elwa oktober 22, 2017 at 5:01 e m

   Eller hur, bättre sent än aldrig 🙂

 • Reply Rebecca K oktober 19, 2017 at 8:30 e m

  Men å vilket fint inlägg! Och nu är det bara att börja samla, snart dags för önskelista för både födelsedag och julklapp ju 🙂

  • Reply Elin - Studio Elwa oktober 22, 2017 at 5:01 e m

   Tack snälla! Ja precis, perfekt ju! 🙂

 • Reply Maria/Husligheter oktober 20, 2017 at 8:43 e m

  Ooooh, fina bilder! Tack för att du kom, och visst ÄR det ett underbart porslin! Kommer att passa som en smäck hemma hos dig ju. <3

  • Reply Elin - Studio Elwa oktober 22, 2017 at 4:59 e m

   Tack själv! <3

  Leave a Reply