Veckans inrednings-instagrammare

Triss i veckans inrednings-instagrammare

december 4, 2016

Ganska ofta ledsnar jag på mitt Instagramflöde. Allt ser likadant ut, alla har linnesängkläder, alla har gråa väggar, alla har sänghimmel från numero74 och en tipi i barnrummet, alla har vit och svart matta, alla har Ivar, alla har svartvit fotokonst på väggarna, alla har eukalyptus, alla har rustikt porslin och marmorbänkskiva i köket, alla har vitt, svart, grått med inslag av trä, and so it goes on. Och alla bara köper det. Och jag också. Vissa dagar. Och andra dagar känner jag bara att jag knappt kan andas, att jag tappar bort mig själv, och istället för att bli inspirerad så blir jag begränsad. Begränsad av hur det ”ska se ut”. Jag kan gå in i inredningsaffärer och tänka att jag får unna mig vad jag vill, men jag vill inte ha någonting, jag har redan sett allt. Och det jag inte har sett har jag svårt att avgöra om jag tycker är fint…

Men nu skulle det faktiskt inte handla om mig, utan tre Instagramkonton som jag tycker sticker ut och verkligen inspirerar. Först ut är @marieolssonnylander, hon bor i ett helt fantastiskt hus och har så galet mycket udda och coola saker. Det här är magiskt på riktigt. img_2472

Sen har vi @theobert_pot, jag gillar färgerna, alla saker och stöket. Även om det är perfekt stök så känns det äkta och det syns att han älskar inredning.  img_2461

Och sist men inte minst @isabellemcallister, hon är så grym på att köra sin stil och skita i vad andra tycker. Det är sånna som hon som skapar trender, som vågar gå utanför boxen. Som det här med att måla in lister och dörrar gjorde hon för typ 10år sedan och NU har resten av inredningsvärlden fattat att det är snyggt. Jag är såklart superglad att jag får jobba med henne ibland, vem vet vad det hade blivit av mig annars…  img_2498

Tipsa gärna om fler Instagramkonton som sticker ut ur mängden!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin december 5, 2016 at 7:23 f m

  Vilka fina konton! Jag känner igen det där med att mycket ser lika ut. Jag följer många väldigt olika konton på IG, eftersom det finns så mycket som är fint. Jag älskar ditt konto, jag tycker att det visst sticker ut, det är mer levande och personligt, med fina detaljer och härlig känsla. Magiska bilder! Kram kram ❤️

  • Reply Elin - Studio Elwa december 5, 2016 at 9:34 e m

   Tack! Jag tycker det är svårt att recensera sig själv och kan inte avgöra om mitt sticker ut eller inte, men likväl har jag i stort sett allt jag nämner ovan… Sen är ju hela meningen med insta att inspirera och inspireras, så då får man ju räkna med att folk tar efter varandra, bilder sprids snabbt och alla vill såklart ha sånt som är fint. Men ändå blir det så oinspirerande när allt ser likadant ut. Att följa blandade konton är det bästa! Kram <3

 • Reply Jeswi december 5, 2016 at 10:50 f m

  I mitt flöde är det dina bilder som sticker ut. Jag gillar mycket ljust, vitt och den typen av inredning. Men dina bilder har fått mig att inse hur otroligt snyggt det är med grått i olika nyanser.
  Sen att vi tydligen är grannar oxå, det gör bilderna mer intressanta 😉

  • Reply Elin - Studio Elwa december 5, 2016 at 9:59 e m

   Nämen va kul! Jag tycker att det är så roligt att se alla olika lösningar som folk har gjort här i området, vissa hus kan man ju knappt tro är samma! 🙂 Många gillar ju ljust och vitt, och det är inget fel med det, men för mig som är lite mer än besatt av inredning så höjs ribban hela tiden för vad jag blir inspirerad av. Tror att det är lite som med droger, att man behöver något starkare hela tiden för man blir avtrubbad… 🙂 Men kul att jag kan inspirera, och grått är en himla bra grund 🙂

 • Reply Sandra Bergström december 5, 2016 at 2:44 e m

  Jag håller verkligen med dig i många punkter! Började följa de två sista direkt, tack!

  • Reply Elin - Studio Elwa december 5, 2016 at 10:04 e m

   Va kul!

  Leave a Reply