Inspiration Renovering

Renovering pågår

november 2, 2018

Just nu håller vi på med en megastor renovering här hemma, vi har rivit några väggar, fått en stor hall och håller på och lägger nytt golv i hela huset. Golvet blir genomgående utan trösklar så vi måste fixa allt som kommer påverkas i samma veva nu. Därmed har vi bestämt att vi ska göra något som vi drömt om länge, nämligen renovera köket! Jag vet att ni är många som älskar vårt kök, så även jag, och vi har velat fram och tillbaka i flera år. Men egentligen älskar jag det betydligt mer på bild än i verkligheten, det är ändå 50år gammalt så väldigt slitet och opraktiskt. Det skulle krävas mycket jobb för att fixa till det och då skulle vi ändå inte få det såsom vi vill ha det, nämligen ha ett hörnkök så vi får mer bänkyta och mer förvaring.

kök birch and wood renovering köksrenovering köksluckor marmor bänkskiva vitpigmenterad askfaner

Köksluckor i vitpigmenterad ask

Kök känns som överväldigande många beslut. Hur ska man tänka? Även om jag alltid haft en supertydlig plan med hur jag vill att uppbyggnaden av köket ska se ut, så blir jag alltid väldigt velig när det kommer till beslut där man måste tänka lite mer långsiktigt. Ett kök vill man ju ska hålla både i stil och utseende i flera år. Är det ens möjligt när man är så ombytlig som jag, som förälskar mig i färger supersnabbt och tröttnar lika fort?

kök moodboard birch and wood renovering köksrenovering köksluckor

Ljusgrå lucka med välvd spegelfront

Slät lucka i ncs 3005-G20Y

Lucka i rökt ek

Vi har valt ett platsbyggt svenktillverkat kök från Birch and wood, ett företag som erbjuder helhetskoncept från planskiss, moodboard, färg- och materialval till hantverkare. Man kan i stort sett få det hur man vill, vilket i och för sig kanske inte gör det lättare för en velig person som mig, men då underlättar det att ha proffs att bolla med. Och jag bestämde mig faktiskt direkt vilket kök det skulle bli tack vare dom och det känns så himla rätt.

kök birch and wood renovering köksrenovering köksluckor

Luckan Moiré mer räfflor som går att få på olika sätt

kök birch and wood renovering köksrenovering köksluckor valnöt trä

Lucka i valnöt med pull handtag

Vad tror ni det blir? (Ni som vet får inte svara)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply