Jul

Jul hos oss

december 21, 2017

Förr älskade jag att julpynta och gjorde det överdrivet tidigt, men nu tycket jag mest att det är jobbigt. Jobbigt att flytta runt på alla saker för att göra plats för julpynt som bara ska stå i några veckor. Men det behöver inte vara så mycket saker har jag kommit farm till, ljus och julväxter gör väldigt mycket för julkänslan

Det här är nog den juligaste hörnan hos oss

Jag gjorde kransar för första gången i hela mitt liv i år. Jag vet, helt sjukt att det inte hänt tidigare, men jag har nog inte haft tiden och därmed ingen inspiration tidigare.

Så det kransar i ungefär vartenda rum

Brasan, ett måste för maximalt mys

Julgranen är det barnen som klätt, jag älskar att dom hänger pyntet så perfekt operfekt. Och att dom nu är så stora så dom inte bara hänger pynt längst ner 🙂

Ibland behövs det inte så mycket för att få lite stämning, en pappstjärna och röd handduk gör det lite juligare i köket

Kalendern börjar bli gles, bara tre dagar kvar!

I barnens rum brukar det inte vara jag som pyntar, utan dom går själva bananas med allt möjligt dom hittar i jullådan och egenpysslade grejer. Men Indra fick en lite krans och några nya stjärnor så ett hörn i alla fall är fotovänligt 😉

Min favoritfärg på amaryllis

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ulrika december 23, 2017 at 11:47 f m

  Så vackert du fixat. Vad för grönt har du använt till kransarna?

  • Reply Elin - Studio Elwa december 23, 2017 at 4:49 e m

   Tack! Jag tror att det är tre olika sorters eucalyptus 🙂

 • Reply Emelie december 1, 2022 at 10:34 e m

  Vart har du köpt ljusslingan i sänghimmeln?😍 Kan du länka?😍

  • Reply Elin - Studio Elwa november 9, 2023 at 9:42 e m

   Det var så längesen men tror att den är från watt & veke

  Leave a Reply