Hemma hos oss - Barnrum

House tour- Indras rum

september 18, 2016

Så har house touren kommit till Indras rum, här är väggar och tak målade i ”Industri 514” från Beckers, NCS S4500-N. Här inne har jag bokstavligen målat allt från golv till tak i samma färg.

studioelwa_barnrum_beckers_farg Snickarbänken, stolen och fågelburen är loppisfynd. Hyllplan och konsoller är från Bauhaus och målade i samma kulör som väggen. Skrivbordslampan och rosa smålådorna är från Ikeas gamla kollektion bråkig.

studioelwa_barnrum_skrivbord  Rockringarna och mattan (som är en nyhet) är från Ikea. Vajer från Granit och korg från Ferm Living

studioelwa_barnrum_barnsang Sängkläder och djurhuvud kommer från Hm home. Drapperiet är sytt av ett tyg från stoff & stil. Drömfångaren har jag gjort själv. Koffert från koffertmannen och den i plåt är från Ellos.

studioelwa_forvaring_barnrum Hushyllan är från Ferm living och nesting dollsen i den är från Omm design. Lådorna är skyltmaterial från mitt gamla jobb, så dom är lättare än vanliga lådor. Det går ju såklart att sätta upp byrålådor också, men då får man vara noggrann med hur man fäster dom. Tavlan är ritad av Linda Jäderberg och nattlampan är från Phillips. Det söta minivärlden har jag köpt hos Mokkasin.

studioelwa_barnrum_trofast_ikea Det här är nästan som en reklambild för Ikea, för lådsystemet, växthuset, fjärilarna och mattan kommer därifrån. Fjärilarna har jag målat, hur jag gjorde det hittar ni här. Resväskorna från Miniroom.

studioelwa_barnrum_forvaring Färgen på garderoberna är väldigt svårfotad, men det är en ljus mintgrön färg, ”Saltsten” från Beckers. Dörrknoppar från Indiska och vimpel från Numero 74.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply