Hemma hos oss - Badrum Sponsrat inlägg

Gästtoaletten är färdig!

februari 15, 2017

Det här är ju ett samarbete med Golvpoolen och det som är så bra med samarbeten är att man måste bli helt klar någon gång, så nu är de det! Till och med listerna, ni vet dom man sätter upp innan man ska flytta, sitter på plats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag valde att bara måla väggarna så jag lätt kan måla om när jag tröttnar, är redan sugen på beige, men det kommer INTE hända! I alla fall inte på ett bra tag. Det är inget element här inne så hela rummet var verkligen iskallt förut, men nu ligger det golvvärme under golvet så man slipper man frysa. Det är vardagslyx det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toaletten fick bli en vägghängd, dels för att det är lättare att städa men också…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

för att jag gillar hyllan som blir av fixturen som man bygger in med vägghängd toalett. Btw, hur snygg är inte spolknappen? Jag vart så positivt överraskad när jag hittade den, känns som en av det mest otippade av saker att kunna vara snygga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom vi inte har något behov av förvaring här inne så valde jag att bara ha vitvaxade träskivor som bänk med handfatet på. Handfatet är helt i betong så ganska tungt, men eftersom vi inte har så långt från vägg till vägg här inne så funkar det fint att ha det så.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här kranen i rå mässing har jag suktat efter länge, så det var den som avgjorde att även bottenventilen och spolknappen blev i mässing. Man kan ju såklart blanda, men jag kände att jag ville hålla ihop det lite eftersom det är ett så litet utrymme. Då handfatet är lite för stort för att det ska passa med den kran som egentligen är tänkt för badrum så fick det bli köksblandaren istället.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fantastiska marmorkaklet som sitter som stänkskydd är samma som det på golvet och eftersom det har så härlig form så tyckte jag att det var perfekt att sätta lite oregelbundet upptill, men mer om det hittar ni här. Spegeln hittade jag på loppis för flera år sedan i syfte att den skulle sitta här en dag, men då hade jag en mer industriell stil i åtanke med vitt kakel och mörka fogar.

Jag är supernöjd med resultatet, och tack Golvpoolen för förtroendet!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Ann-Sogie februari 15, 2017 at 8:14 e m

  Super fint!!
  Kan su berätta vad du har haft för färg på väggarna?
  Och hur ni gjort med belysning?
  Använder erat badrum som inspiration för våran kommande renovering

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 16, 2017 at 7:28 f m

   Tack, va kul! Jag har målat med Jotun Lady minerals, den tål dock inte vatten så om det är ett badrum ni ska renovera så kan man inte måla med den. Knappt på en gästtoalett heller då det blir fläckar av vattenstänk, det finns en sealer man kan ha på så den tål stänk, men då blir den mörkare och glansig. Jag ville ha det matt så jag har inte haft på den, tänker att jag helt enkelt bara får måla om när det ser för illa ut. Som lampa har jag house doctors game (http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=131155), som är en vägglampa, den blev faktiskt inte riktigt lika bra som jag hade föreställt mig, jag hade tänkt att den skulle gå ner lite mer så lampskärmen syns framför kaklet (hur jag nu kunde tänka det). Men samma där, att den funkar nog inte i ett badrum, där måste man ha badrumsanpassade lampor, plus att man nog vill ha bättre belysning. Lycka till med renoveringen och bara att fråga om det är något mer du undrar!(Det går bra att maila mig också)

 • Reply Sabbe februari 16, 2017 at 4:17 e m

  Åhh! Så jättefint det blev! Marmorkaklet är ju så snyggt! ?

  • Reply Elin - Studio Elwa februari 17, 2017 at 7:05 f m

   Tack, visst är det!

 • Reply Alexandra september 23, 2018 at 6:03 e m

  Hej!

  Alltså det här är så himla snyggt!
  Måste få fråga vart du köpt för knoppar till väggarna och modellen?
  Ha en fantastisk kväll!

  • Reply Elin - Studio Elwa september 24, 2018 at 9:27 f m

   Hej! Kul att du gillar, dom är från Muuto, köpta på Länna möbler. Detsamma!

 • Reply Lucas december 15, 2018 at 10:30 f m

  Hej,
  Jag undrar vad det är för skiva du har under handfatet och vart man kan få tag på liknande?
  Blir det enkelt fläckar på skivan?

  Ha en riktigt härligt dag 🙂

  • Reply Elin - Studio Elwa december 18, 2018 at 10:40 f m

   Hej! Det är en furuskiva från bauhaus som jag vitvaxat. Inga fläckar än, men inte heller det tåligaste materialet mot vatten 🙂
   Detsamma!

 • Reply Frida november 23, 2019 at 3:02 e m

  Hej!
  Jag tänkte att jag chansar och ser om du kommer ihåg vilken kulör du använde på väggen? Mineralsfärgen är så snygg!

  • Reply Elin - Studio Elwa december 4, 2019 at 8:10 e m

   Hej! Jag är inte säker men tror det är grå shiffer

 • Reply Viktoria augusti 4, 2023 at 11:58 f m

  Riktigt snyggt👌👌👌

  • Reply Elin - Studio Elwa november 9, 2023 at 9:39 e m

   Tack!

  Leave a Reply