Tävling

Vinn ett kuddfodral från Emma Fällman

december 6, 2016

Ni har väl inte missat att jag har en tävling på Instagram där ni har chansen att vinna ett valfritt kuddfodral från Emma Fällman. Jag älskar verkligen hennes illustrationer, och Indra (som gillar ormar) ska få den här rosa ”Totem snake” kudden i julklapp. Hon såg den idag när jag var inne på Emmas Tictail och ba ”Ååååh, en sån vill jag ha!!”, så det var ju kul att den redan ligger i garderoben och väntar på att julafton ska komma. 🙂 HÄR hittar ni tävlingsinlägget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madeleine augusti 17, 2022 at 9:14 f m

    Vilket snyggt kuddfodral! Jag älskar kuddarna från Chrinstina Lundsteen som jag hittade hos Asplund https://asplundstore.myshopify.com/collections/kuddar-filtar

  • Leave a Reply