Veckans inrednings-instagrammare

Veckans inrednings-instagrammare

februari 1, 2017

Idag vill jag tipsa om ett fantastiskt pysselkonto, som känns så himla äkta. Fyra barn har hon också! Vilket tålamod hon måste ha. Det är mycket finurliga idéer, miniatyrsaker, virkning, bakverk och ibland undrar jag om hon någonsin gör något utan det där lilla extra. Jag vet ju hur Instagram och bloggvärlden fungerar, mycket är fejk. Fejk på det sättet att allt är extremt stylat och inte alls fotat rakt upp och ner ur verkligheten. Det vet ni väl? Jag känner själv att jag gått från att fota det jag tycker är inspirerande, till att känna att jag inte kan lägga upp en bild om den inte är tillräckligt snygg. Men det här känns på riktigt! Jag menar absolut inte att hon inte tar fina stylade bilder, men det är liksom uppnåeligt för en vanlig människa, och DET är väldigt inspirerande. Nu jämför jag typ med Linda Lomelino, som gör fantastiska bakverk och tar fantastiska bilder, men jag skulle aldrig kunna göra något liknade och skulle förmodligen bara bli på dåligt humör om jag ens försökte. Det är visserligen mycket av det här jag inte heller skulle klara av. Men ändå. Man får lust att skapa.

Jag brukar bara göra ett kollage men det var så mycket jag ville visa så det blev två, och ändå hittar jag ännu fler saker varje gång jag tittar igenom hennes bilder…

Så kolla in @miakinoko på Instagram  IMG_3268 IMG_3269

Photos: @miakinoko

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply