Jobb

Vårt sovrum i Family Living

september 7, 2017

Det blev ett oplanerat blogguppehåll, och med det sagt så är det inte så säkert att jag är tillbaka i bloggandet riktigt än. Först jobbade jag så mycket så jag inte hann, sen var jag ledig så mycket så jag inte hann och nu jobbar jag så mycket igen…

Jag jobbade verkligen in i det sista innan semestern och klämde in en sovrumsplåtning för Family Living dagen innan vi åkte till Italien. Som alltid med barn så vet man inte i förväg vad för humör dom är på, och just den här dagen var ingen av dom särskilt sugna på att vara med på bild, allra minst Edda. Men tack vare en tålmodig fotograf och mutor som bara blev fler och fler så blev det ändå någon bild tillslut. Klänningarna som tjejerna har på sig kommer från Mini with friends, som ni bara måste kolla in, underbara kläder i så fina färger och mönster så det är omöjligt att välja. Vill ni läsa reportaget och se fler bilder så finns nr 5 2017 ute i butik nu

Studio_elwa_bedroom_emily_dahl Studio_elwa_Family_living_sovrum Studio_elwa_FL_Sovrum_Foto_Emily_Dahl

Foto: Emily Dahl

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe september 10, 2017 at 9:43 f m

    Underbar bild på tjejerna! ? Härliga färger! ✨??✨

    • Reply Elin - Studio Elwa september 10, 2017 at 1:49 e m

      Tack!

    Leave a Reply