Hemma hos oss - Ute

När drömmar blir verklighet

maj 4, 2018

Jag är så överlycklig just nu, förra veckan skrev jag om trädgårdsdrömmar och att ett växthus var en av dom. Det var en dröm som kändes väldigt långt borta, det är så mycket annat vi behöver prioritera, så trodde faktiskt aldrig att det skulle bli av. Men i morse ringer Rebecca från Willab garden och meddelar att jag vunnit ett! Helt sjukt, kan knappt fatta det! Tävlingen var på Rebeccas blogg och gick ut på att man skulle ladda upp en bild på hur man skulle se ut om man fick veta att man vann. Hur kul tävling? Jag tänkte i flera dagar på hur jag skulle ta bilden och hade stora visioner, men Jonas jobbade dygnet runt så tiden fanns aldrig. Tillslut fick vi bara ta den, sista tävlingsdagen och ute i regnet. Såhär blev den

Haha, jag är så fokuserad på att ta bilden så ser inte klok ut, och nu i efterhand så vet jag att det inte var såhär jag såg ut när jag fick beskedet, utan det var mer tårar och hysteriskt skratt om vart annat

Kolla vilket stort och fint! Här kommer jag få plats med både växter och vin-häng. Vår baksida är verkligen riktigt tråkig idag, förutom en helt fantastisk altan då om jag får säga det själv… Men nu kommer jag ha något att utgå ifrån när jag planerar och planterar på tomten så äntligen kan vi få ordning på den. Åh det kommer bli såååå fint!

Så nu måste ni hjälpa mig med alla era bästa växthustips, vad ska jag tänka på? Dra in vatten? Och vad ska jag odla?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Malin maj 4, 2018 at 10:50 f m

  Wow! Stort grattis!
  Lyllos er, spännande att se resultatet.
  Kram kram

  • Reply Elin - Studio Elwa maj 4, 2018 at 10:52 f m

   Tack, vilken dröm alltså! Ingen lär missa resultatet sen ? Kram

 • Reply Isabelle mcallister maj 4, 2018 at 3:09 e m

  Du är allt bra på att vinna tävlingar alltså! Heja

  • Reply Elin - Studio Elwa maj 4, 2018 at 8:02 e m

   Haha, det verkar så! ❤️❤️❤️

 • Reply Rebecca K maj 4, 2018 at 3:55 e m

  Det förtjänar du flera hundra gånger om ? Jag kommer mer än gärna på vinhäng i sommar ?

  • Reply Elin - Studio Elwa maj 4, 2018 at 8:01 e m

   Åh tack! Du är mer än välkommen! ❤️

 • Reply Emelie maj 4, 2018 at 5:33 e m

  Men wow!! Vilken grej! ? Grattis till er och kalasfin bild ju ?❤️

  • Reply Elin - Studio Elwa maj 4, 2018 at 8:01 e m

   Eller hur, vilken tur man kan ha! Tack snälla!

 • Reply Sabbe maj 4, 2018 at 10:15 e m

  Såå kul att ni vann! ? Ska bli spännande att se resultatet! ??

  • Reply Elin - Studio Elwa maj 5, 2018 at 8:23 f m

   Jaaa jättekul! Längtar tills det är på plats!

 • Reply Renate Solhaug maj 11, 2018 at 7:55 f m

  Va kul, grattis! Himla bra bild!

  • Reply Elin - Studio Elwa maj 12, 2018 at 11:54 f m

   Tack snälla!

  Leave a Reply