Jobb

Jobb för Plantagen

maj 17, 2017

Jag är ju himla dålig på att visa jobb jag gjort, eller jag är ju ganska dålig på det mesta som gäller bloggen. Men som ni kanske vet så har jag har jobbat en hel del med plantagen det senaste året, vilket är superkul! När jag säger det tror folk ofta att jag är en växtexpert, men man skulle kunna säga att jag är motsatsen, eftersom växter förväntar sig att jag ska vattna dom… Så jag stylar alltså bara bilderna, oftast med en expert från plantagen på plats som säger app app app, sådär lite vatten får man inte ha i vasen och dom där kan man inte plantera ihop för den ena ska ha mycket vatten och den andra lite. Så jag lär mig mycket!

studioelwa_Helgbuketten_v13_Manadsbukett studioelwa_Helgbuketten_v15_Bouquet_Easter       Studioelwa_Plantagen_MixAndMatch      studioelwa_Helgbuketten_v17_Roses_18pc Frida Ström Photographer AB Studioelwa_Plantagen_Manadsbukett studioelwa_Plantagen_NorskaMorsdag Studioelwa_Plantagen_Sticklingar studioelwa_Plantagen_Valentine_7pack Frida Ström Photographer AB

Foto: Frida Ström

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lisa maj 17, 2017 at 11:47 f m

    Väldigt fina foton! Vilket krisp i dem. Vad använder du för kamera?

    • Reply Elin - Studio Elwa maj 17, 2017 at 12:28 e m

      Kul att du gillar! Det är en fotograf som heter Frida Ström som tagit bilderna, vet inte vad hon har för kamera faktiskt 🙂

    Leave a Reply