Inspiration - Barnrum

Idéer till barnrummet

februari 16, 2017

Jag är inte så flitig på Pinterest, även om jag älskar det, jag blir liksom mer än mätt på den dagliga dosen jag får av Instagram. Så jag går mest in när jag behöver samla inspirationsbilder inför jobb och då blir det att jag pinnar någon bild. Och när jag väl gör det, så blir mest barnrumsbilder så här kommer några lösningar som jag gärna skulle ha i barnrummen.

3867952348ac54f7363585db1ba83970

En säng byggd av lastpallar, inget nytt men det blir lite som en blandning av säng och myshörna då. Eftersom Edda inte sover i sitt rum så känns det som att någon sån här lösning skulle vara bättre än en säng. Impregnerade lastpallar kan dock vara giftig så det är viktigt att pallen är tillverkad i Europa (dvs EU-pall) och att det inte har fraktats farligt gods på dom. Är ganska säker på att det är Anna Malmberg som fotat då det är hennes barnrum.

05e314fe09ce575d231d44937334894d

Perfekt förvaringslösning om man har ett litet rum, eller snarare ett normalstort rum men man är så van att se bilder på gigantiska rum så när man bor i ett vanligt hus som jag så känns det som att man bor trångt. Men jag gillar att man fått in både skåp, hyllor, lådor och en sittdel på liten yta. Är sugen på ett smalt skrivbord i Indras rum också, men frågan är om det skulle användas eller om det är helt onödigt med ett sånt smalt? Foto Avenue lifestyle

28495c180477343e93858970a0c73781

Det här har jag varit inne på i Eddas rum förut, men så fick hon stringhyllan istället. Ett långt skrivbord med plats för kreativitet, och skynke för där man kan gömma tonvis med leksaker. Foto Frida Eklund Edman för Ikea

b6c24647be23f46a542c9225a9185af5

Indra vill ha ett gymnastikrum, just nu finns det ingen plats, men hon har ju planer på att vi ska göra om hennes rum. Jag gillar den här lösningen med ribbstol, repstege (syns inte så bra men hänger till vänster) och ringar på samma yta, man skulle också kunna sätta några klättergrepp på väggen där till höger och en madrass på golvet så tar det inte så mycket yta. Bild från Behance

jennyfromdosfamily-06-5

Och så älskar jag den här lösningen som Jenny har (kanske inte längre) i sitt barnrum, blandningen av udda skåp som blir en trapp och nätet uppe i taket. Tröttnar aldrig på den här bilden!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply