Hemma hos oss- Sovrum

House tour – Sovrum

september 14, 2016

House touren fortsätter och här kommer bilder från sovrummet, med bäddad säng för omväxlings skull. Rummet är målat i ”Anemon 656” från Beckers, NCS 2007-Y72R.

img_6411 Får ofta frågor om hur jag gjort sänghimmeln, men jag har faktiskt köpt den hos The happy hill. Hade egentligen inte varit svårt att göra en själv, men ibland orkar man bara inte. Däremot har jag sytt sängkappan själv, och det var busenkelt, beskrivning på det hittar ni här. Printet kommer från Dry studios. Mattan är från Hm home.

 

img_6412 Linnesängkläderna är från Ikea, väggbonaden har jag köpt i en FB-grupp och lampan och sängbordet är second hand.

 

_mg_6428 Jag har några favoritplagg hängandes på en gren, måste vara den enklaste och billigaste klädhängaren som finns. Grenar och stenar är något som alltid finns här hemma, eftersom Indra samlar, så man behöver aldrig leta när man behöver en… Elementet är målat i samma färg som väggen, så det smälter in lite mer än om det varit vitt. Överkastet är från Afroart.

 

img_6431 Tavellisterna är från Ikea och så även dom flesta ramar. Berget är från Fine little day, We-printet är från Miss papperista, Luftballongen och humlekotten har jag gjort, och humlekotten finns att köpa hos Helbergs humle. Tjejen är från society6, växtprint från Märta My Dear och den längst ner till höger har min lillebror gjort.

 

_mg_6440 Sängbordet fyndade jag på en loppis i Åsele, ljusstaken är också second hand.

 

_mg_6439 Rosorna börjar vissna, men är lika fina för det. Vasen och asken är från Ikea.

 

img_6452 Kuddarna är en blandning av Ikea, Hm home och Tell me more.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply