Inspiration

Håll-käften-snyggt

april 9, 2016

Tittade på första avsnittet, för den här säsongen, av ”Vem bor här”, eftersom Pär var med. Jag gillar inte det programmet, och det är faktiskt enbart för att jag är urdålig på att gissa. Jag tror att jag ska vara bra, men desto fler hem dom besöker, desto mer förvirrad blir jag…

Första hemmet var hos Isabell (fast jag trodde dom var hos Martin, tills dom var hos Martin, och förvirringen var total…) Så himla fint!

Jag sökte internet för att hitta mer från den fantastiska lägenheten och fann ett reportage hos Elle decoration, se bilder nedan. Det är några år gammalt och det är också fint, men det är ännu finare i programmet, lite mer färg på inredningen med gröna sammetssoffor, stora växter och lite udda saker. Inte sånt loppiskrafs som jag köper utan mer utvalda designgrejer. Väldans fint, och lite provocerande perfekt. 🙂

Se programmet här

industriminne_foto_petra_bindel_kok industriminne_foto_petra_bindel_koksskap industriminne_foto_petrabindel_koksbank industriminne_foto_petra_bindel_matplats industriminne_foto_petra_bindel_soffa industriminne_foto_petra_bindel_sovrum industriminne_foto_petra_bindel_vardagsrum industriminne_foto_petrabindel_hylla   industriminne_foto_petra_bindel_tavelvagg

Fotograf: Petra Bindel

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply