Resor & utflykter

Från Åre till Thailand

mars 16, 2018

Efter Åre-resan var det bara hem och packa om för att dra till Thailand. Skön kontrast att lämna 30-årigt snörekord för 30-gradig värme.

Vi gick upp vid 05.30 på morgonen trots att flyget inte gick förrän 14.20, vi tänkte att det var störst chans att barnen skulle kunna somna hyfsat tidigt på flyget då, eftersom vi skulle landa runt 01 på natten och det då är tidig morgon i Thailand. Det blev perfekt, dom sov några timmar på planet, sen sov vi en stund på dagen så var vi i fas sen. Men det blir nog värre på hemresan.

Väl framme i Ao Nang så var hotellet, Peace laguna resort, verkligen över våra förväntningar. Vi åkte med Ving och jag var lite skeptisk för jag tycker att charter brukar vara väldigt ocharmigt, mycket folk, köer till incheckning och frukost, och hets kring solstolarna vid poolen. Det här är inget av det, det är så lugnt och skönt, vi har typ poolerna för oss själva och vi kom inte med ett stort busslast med folk utan vi var fyra sällskap som blev upphämtade men minibuss i Phuket, så ingen behövde köa till incheckningen.

Vi mötte upp några bekanta som rest runt i Thailand i några veckor som råkade vara i Ao Nang några dagar precis samtidigt. Dom var ett gäng på 9st (hälften hade jag aldrig träffat) som alla kom olika dagar och stannade olika länge, superskön stil. Väldigt kul att fått hänga med dom och lära känna några nya människor. Tillsammans med dom hyrde vi en båt och åkte runt till några öar. Vi försov oss dock och fick ta en egen båt till första ön för att komma ikapp dom andra, knappt några pengar eller vatten fick vi med oss, och Edda blev magsjuk. Men det blev en härlig dag ändå.

Min favoritö var Poda, med vit sand och klart turkost vatten. Dit åker vi nog igen, men den gången med pengar, matsäck och utan magsjuka…

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe mars 16, 2018 at 9:54 e m

    Härliga bilder från värmen! ☀️ Här är det så kallt! ❄️

    • Reply Elin - Studio Elwa mars 17, 2018 at 1:58 f m

      Tack! Kallt är det sista der är här ?

    Leave a Reply