Kul med kidsen

Tom Tits expriment

mars 31, 2016

Idag var vi med kusinerna till Tom Tits i Södertälje. När jag gick i grundskolan i Heby åkte vi dit flera gånger, trodde det var standardresmål för alla skolor, men jag vet flera som är uppvuxna i Sthlm som aldrig varit där fast det ligger så nära. Ni borde åka dit! Det är kul för alla åldrar, säkert inte mer speciellt än något annat experiment-ställe, men man älskar ju experiment-ställen. Det vinner visserligen några pluspoäng på att det ligger i en fin gammal industrilokal.

Försökte syskonmatcha barnen, väldigt praktiskt om man tappar bort den ena tänkte jag. Eller egentligen var det bara för att dom för en gångs skull hade likadana kläder rena samtidigt och Indra brukar vilja matcha. Men det ville tydligen inte den bestämda lillasystern som precis innan avfärd hittade ett par för små byxor i urväxthögen som hon föredorg.

unnamed-13

Dom är väldigt bra på break-dance som ni ser. Vilket jag inte är, som inte ens kan avgöra om jag kan lura er med den här bilden.
unnamed-10

unnamed-11

unnamed-14

Edda tyckte det var roligast att sitta i bur och det var också, kanske inte helt otippat, den lugnaste stunden på dagen.
unnamed-16

Slut för idag och tack för idag!
unnamed-15

You Might Also Like