Browsing Category

Inspiration – Sovrum

Inredningstips Inspiration - Sovrum

Samma säng – 3 bäddningar

mars 30, 2017

Jag och två vänner var på Ikea här om dagen och kom in på hur vi bäddar sängarna, vi har alla olika stil när det gäller det mesta (förutom vin) och så även när det kommer till hur våra sängar ser ut. Men trots det så uppskattar vi och inspireras av varandras stilar och det kom fram att vi alla ibland önskar att våra sängar såg mer ut som någon av dom andras. Så här kommer tre stilar och hur man skapar dom. Ni som följer mig på insta vet nog att jag inte är stylisten när det kommer till bäddning i alla fall… 😉

Stylistbäddningen studio_elwa_bed_stylist_baddning Tricket för att få den där inbjudande reklambilds-känslan på bäddningen är att lägga täckena på varandra på tvären, och göra ett vik. Fluffiga kuddar som är lite perfekt osymmetriska och såklart en filt eller ett tunt överkast (eller båda) som bara är slängt lite casual i nederkant.

 

Klassiska bäddningen studio_elwa_klassisk_baddning Här är det symmetri på kuddarna och det är en fördel med dubbeltäcke så man slipper skarven, men man kan som ovan lägga täckena på tvären och låta ett överkastet täcka skarven. Täcket ska såklart vara struket, men någon måtta får det ju vara… Sen ett överkast som ligger slätt över nedre delen av sängen, och bäddar man såhär behövs inget fullstort överkast utan ett som är till enkelsäng passar perfekt.

 

Kaosbäddningen

studio_elwa_obaddat_styling Vakna, gå upp, färdigt!

 

Hur bäddar ni?