Browsing Category

Före & efter

Före & efter Hemma hos oss - Barnrum

Skrivbord med gömd förvaring

oktober 1, 2016

Förvaring i barnrum kan man nog aldrig få för mycket av, så nu har den fina snickarbänken i Indras rum flyttat ut och in har ett större och mer praktiskt bord flyttat. Men ni känner ju mig, så med praktiskt menar jag ju inte ett färdigt smart skrivbord som man kan köpa i affären, utan det är bordet som vi tidigare haft som köksö i köket (ja, man har kanske bara köksöar i köket, men vad vet jag) som fick byta rum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så värst mycket förvaring blev det ju inte. Men så passade Ikeas Helmer perfekt i måtten för att få plats längst ut på sidorna. Jag tog mörkgråa så dom skulle smälta in lite mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag satte ett tyg från Stoff & Stil så man kan dra för dom inte alltför snygga lådhurtsarna. För övrigt så älskar jag Stoff & Stil, dom har så mycket fint, till bra priser och personalen i kungens kurva är toppen tycker jag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyget fäste jag med en vajer och krokar som jag skruvade rakt in i bordsskivan. Jag hade tänkt göra hål i tyget för kroken i hörnet, men det funkade med att bara lägga vajern ovanpå kroken. Man kan även dra helt iför så blir det en liten koja under skrivbordet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Före & efter

Villa Rebella

juni 6, 2016

Förra veckan var jag i Italien med två av mina bästa vänner Rebecka och Sandra. Det var inte bara sol, bad och vin, eller ja en hel del vin, men vi var där för att piffa till Rebeckas lägenhet. Hennes föräldrar bor i Perano, en bergsby på östkusten, i ett jättestort hus med pool som heter Villa Rebella. Där Rebecka och hennes syster har en varsin våning (jag vet, dom är jättebortskämda), som hyrs ut resten av året när dom inte är där. Så den här gången åkte vi för att fixa Rebeckas lägenhet, vi gjorde det på knappt fyra dagar och med hjälp av Rebeckas föräldrar. Naim som är världens händigaste, tror inte det finns något han inte fixar, till och med att pruta ner en båt från 29000 till 1000 spänn. Haha, älskar det! Och Pia som lagar godaste maten, hon skötte allt runt omkring så vi bara behövde fokusera på lägenheten. Allt blev inte helt klart men också skönt att det kan få växa fram lite, och här kommer före och efter bilder

Balkongen före: unnamed (6)

Efter: unnamed (8) unnamed (10) unnamed (7) unnamed (9)

Sovrum före: unnamed (13) unnamed (12) unnamed (11)

Efter: unnamed (17) unnamed (18) unnamed (14) unnamed (15) unnamed (16) unnamed (19)

Vardagsrum före: unnamed (1) unnamed (2)

Efter: unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3)